Basketcase

Vilka dårar det finns här i världen..... Har ni tänkt på alla dessa jävligt uppenbara skyltar och lappar som sitter uppe överallt? Det måste  ju innebära att det finns idioter som inte fattar så pass självklara saker att man måste sätta upp lappar om de sakerna.

Exempel: "Ta is innan du tar dricka" Sitter uppe på diverse restauranger där man tar dricka. Det värsta är att det sitter inte uppe EN sån lapp, nej då det står på ALLA olika sorter, som att om man inte skriver det på colan, fantan och spriten så är det någon jubelidiot till människa som tror att det BARA gällde cola och därför glatt fyller på med is i sin Sprite efter han tagit drickan.....

Ett annat exempel: "Kan innehålla spår av nötter" Står på vissa förpackningar, har sett det på en på JORDNÖTTER! Det är så jävla lysande, säkert nån jävla dåre som käkade en förpackning eftersom det inte stod något om det.

På pressbyrån, "ställ koppen under kranen, tryck sedan på knappen." Nähä? Hade jag ju aldrig kunat gissa.

Min favorit: "Rökning kan ge allvarliga skador" Det var ju en väl bevarad hemlighet...... Tror inte att det finns en enda rökare i samhället som tror att det är så jävla nyttigt att röka att man gör det som ett led i sin nya hälsosamma livsstil.

Vilka hjälplösa inbecilla idioter det finns i vårt samhälle!


(Ett av alla dessa ljushuvuden som är ute på fri fot i samhället.)

Out!

Sleep

Varför sover inte jag just nu? Det kan man faktiskt fråga sig...... Jag är tröttare än en lögndetektor på ett politiskt valmöte....

Jag borde faktiskt sova just nu om man säger så.... Det kommer bli ganska nice, ska slå på någon schysst film på DVD och sen bara slockna. Så om någon finurlig liten individ funderar på att ringa mig tidigt imorgon bitti så kan jag bara säga att folk har hamnat på min dödslista för betydligt mindre.....

Ska väl kanske presentera den här på bloggen någon gång men det är väl en fråga om utrymme och tror inte att min blogg skulle klara av ett så långt inlägg utan att lägga av helt och hållet. Men ni som läser min blogg regelbundet har ju redan fått en mängd namn presenterade för er, de som nämns här ligger bra till på listan över vilka jag ska inleda min jakt på när jag äntligen fått tag på min stridsvagn.

Out!

To kill or not to kill

Har under helgen suttit och resonerat med min syster och hennes låtsaskompis Mollgan eller "Karin" som hon föredrar att bli kallad angående det intressanta fenomen som i vardagligt tal kallas för filmkvällar, eller rättare sagt "Fiiilmkvällar" vilket ju egentligen är ett kodord för vi ska ha sex.

Det känns ju som att det är ett uttryck som uppfanns av en tjej eller hur? En tjej som inte vill vara så rakt på sak att hon säger att hon ska fara hem till något ragg och bara ha tokigt med sex hela kvällen och natten utan istället vill ju hon framstå som en "fin flicka" som inte har sex utan bara "Fiiilmkvällar".

Filmkvällar har ju blivit synonymt med att åka hem till någon och ha sex, det är ju schysst för oss killar om vi inte vill framstå som grabbiga och "gåpåiga" då bjuder man hem tjejen till en "Fiiilmkväll" istället för att fr¨ga rent ut om hon vill ha sex. Då slipper man ju även besväret att använda repliker i stil med "Gjorde det ont? Ja, när du föll från himlen alltså" och andra fräcka och kvicka repliker som ju garanterat alltid går hem hos the ladies.

Så sitt inte hemma och läs min blogg, som ni ju alltid gör utan ring eller sms:a någon trevlig tjej och bjud in till en "Fiiilmkväll", kom bara ihåg att bädda rent innan ni genomför denna "Fiiilmkväll"

Out!

Ding dong

Då var man på väg hem igen! Nu kommer min blogg att börja leva igen! Har annars haft en fruktansvärt trevlig tid i mina gamla hemtrakter, alkohol och kompisar samt umgås med familj, var mycket trevligt... Helgens roligaste kommentar var nog när min syster hade varit och handlat med sin lilla grabb och lämnat tillbaka kundvagnen efter att dom handlat färdigt. Han började då ropa väldigt upphetsad, mamma! Mamma! Det kommer pengar! Fan vad soft det hade varit att vara liten igen, en sån sak som att en 5krona kommer ut ur en kundvagn är dagens stora upplevelse, man blir fett deprimerad om nån snor ens leksak men sen är man lika glad igen en sekund senare. Fan vad skönt det hade varit att fortfarande ha den synen på livet, uppskatta dom små sakerna, känns som att man tappade det någonstans på vägen... Out!

Magic

Sitter nu hemma hos mina föräldrar, passar på att uppdatera min blogg nu när dom inte är hemma. Varför? undrar ni, för att min mor aldrig kommer att få veta att jag har en blogg, svarar jag.

Kom hem igår, bussjävlen var sen som satan, fan vad skönt att bara vara hemma tänkte jag och DÅ! Då fick jag en pistol mot tinningen och hörde någon muttra, fika med mig din jävel annars kommer du snart att vara lika levande som Olof Palme. Så jag blev ivägsläpad till en "fikastund" med gärningsmännen som var min syster och hennes paralellslalompolare, vi kan kalla henne "Anna"? Ja det gör vi, av den enkla anledningen att det blir lätt att komma ihåg, eftersom hon ju heter det.

Där fick jag lyssna på några intressanta samtalsämnen, som hur ytterst märkligt det var för några helger sen då deras "Bag in box" bara tog slut! Sen att dom var så jävla fulla att dom inte kunde gå var inte något dom tog med i beräkningen, utan det var nog nån som hade druckit upp deras box när dom var ute och rökte eller nåt sånt.

Sen avslutades det med funderingen, varför tar det längre tid för ett köp att accepteras när man har lite pengar på kortet?
Kan vara så att det tar längre tid för att du tänker på det, kan också vara som jag hoppas, att det är någon sadist som har designat korten och lagt in en sån funktion i alla kort, bara för att straffa alla fattiga. Det hade jag gjort.

Out!

Tragedy

Att åka buss suger ju balle det är något jag tror att vi alla kan vara överens om, speciellt när det handlar om sjukt många timmar, den här bussresan tar ungefär lika lång tid som en normal arbetsdag eller den normala tiden en fjortisbrud tillbringar med att sminka sig framför spegeln tills hon har förvandlat sitt ansikte till en oformlig massa... Det enda roliga är att iaktta människorna omkring en, som strindberg som sitter bredvid mig. Han försöker nog göra slut med sin höggravida flickvän via sms, han har suttit med samma mess och skrivit och skrivit, raderat, raderat och börjat om. Måste vara något riktigt roligt han försöker förmedla.... Säkert någon idiotisk skit som älskling glöm inte att köpa mjölk, men han har en totalt galen brud som misstolkar ALLT, så han försöker undvika att få "jag är inte din slav" svaret från sin brud, möjligheterna är oändliga och din gissning är nog lika bra som min skulle jag tro... Jaja nu lämnar jag er igen! Out!

Yeah

Går ju finfint att skriva inlägg via mobil har jag upptäckt, fan vilket jävla väder det är helt sjukt, fick ta bussen till stan, vilket bara är tio minuters gångväg men hade varit blötare än en femtonårig killes drömmar om jag hade gått,. Fy fan... Förresten! Bögar ska inte få gifta sig i kyrkan enligt kd, varför ska dom få slippa undan? Det tycker jag är jävligt orättvist! Dom ska väl få gå genom samma helvete med giftermål, skilsmässa och pengatvister som heterosexuella! Idioter som finns, kd... Al-qaida är fan mer framåtsträvande än kd, rösta på stalin istället...

No lifers

Klockan är nu snart två på natten, skulle stänga ner min blogg som varit öppen och råkade kolla statistiken, ni är redan 5 personer som kollat den sen kl 12! Ni måste ju ha minst lika mycket fritid över som jag har.

Herregud, nu bara väntar jag på att all fanmail ska hitta sin väg till min inbox så att jag har något trevligt att läsa när jag kollar mailen. Fy fan vad jag gillar halebop, helt plötsligt är problemet löst med mina gratis sms! Nu har jag dom igen, så nu är mitt hat lite mildrat om man säger så. Vad var felet? Jag vet inte och det är nog inte någon som vet.

Men kolla mitt tidigare inlägg så ser ni att jag är en så inflytelserik bloggare att jag får svar från dom i min blogg, den ni!
Jag trodde det var ett skämt fram till jag kollade lite närmare på det och det var inte det!

Fy fan vad jag är viktig.

Kommer att vara borta några dagar nu så får se hur det blir med uppdateringar. Ska göra mitt bästa men bloggen blir lidande under helgen, tyvärr alla fans.

Out!

Strange

Idag har jag en jävligt spännande dag, jag packar. Det är en i sig ganska värdelös sysselsättning, man sitter och försöker komma på allt man kan komma att behöva och sen slutar det med att man tar med sig hela jävla lägeheten och när man kommer hem igen har man inte använt ett skit. Sen har man fått gå och släpa 3000kg packning hela tiden som man egentligen skulle ha kunnat lämna hemma i första läget. Idoiti på hög nivå om ni frågar mig.

Funderar på bygga en startrek grej så jag kan stråla mina grejer och mig själv dit jag ska, utan att behöva sitta på nån tråkig jävla buss som tar 73 dagar på sig att komma fram. Det hade fan gjort att jag hade kunnat bli asrik också, så rik att jag kan sitta och hånskratta åt Bill Gates och gänget och prata om att jag minsann minns hur svårt det var att bara vara miljardär.

Det är något jag ska sikta på tror jag.

Sen när jag dör ska jag ge pengarna till typ "Rädda dom vandrande pinnarna fonden" och inte ett öre till ungarna, sen får jag se när dom slås till döden för att få tillgång till pengarna jag aldrig gav dom, hahaha

Out!


So much hate...

Har skrivkramp, vet inte riktigt vad jag ska skriva om här idag. Finns ju så mycket man kan skriva om men just idag har jag svårt att få tag på tankarna. Kan bero på att jag är trött, kan också bero på mitt just nu oändliga hat mot Halebop.

"Tack för att du fyllde på ditt kort, du har nu gratis sms till den sista augusti" Så stod det i deras sms dom skickade till mig. OM jag har gratis sms, varför kan jag inte skicka sms nu då? Va?va?va?va? VA! och VARFÖR drog dom pengar från mitt kort när jag skickade ett sms då?!?!?! VAVAVAVAVAVAVAVA?!

Halebop kan dra åt helvete, ska jaga dom till världens ände som straff för det här. Ska knuffa Halebopsnubben nedför ett stup sen när han hänger i fingrarna över klippkanten ska jag ge honom min mobil och säga:
"Skicka ett sms och be om hjälp!, det är lugnt, jag har gratis sms!"
Sen ska jag se honom störta mot sin död när han upptäcker att jag tydligen inte hade gratis sms som han hade lovat mig den lilla satansjävlalögnaktigamotherfuckingidioten.

Det förtjänar han!

Sen har dom en jävligt ful logga också.
 
Ser ut som en jävla dagisklass har fått måla sina egna små förslag, men först efter att dom fått testa tunga droger för första gången. Fatta den reklambyrån ska vara nöjd? "Vi kastade ihop nåt fem minuter innan mötet och döm jävla dårarna köpte det, höhöhöhö". Jävla mobilsföretagshelvete, ska fan starta ett eget jävla skitbolag. Dom kan dra åt helvete, men det har jag ju redan sagt, men dom kan verkligen dra åt helvete.

Sopor hela jävla bunten, fan vad trött jag blir.

Nu har jag skickat ett glatt mail till deras kundtjänst i stil med ovanstående inlägg, får se vad den muppen svarar. Ska bli spännande. Säkert en jävla sopa som jobbar på deras kundtjänst också, måste ju passa in i företagets låga målbild så han är nog en riktig nitlott.


("Välj oss på Halebop, vi suger elefantballe och ljuger!")

what?

Helt plötsligt slutade min tv att fungera, eller tv:n funkar men inga kanaler. Vad är det här för jävla öststats skit? Tv:n brukar ju aldrig lägga av, iallafall inte under längre tid än ett par minuter. Nu dog allt mitt i Famliy Guy och har fortfarande inte börjat fungera!!!! Hoppas jag inte missar nån riktigt bra skit som Top Model eller Make me a supermodel! Eller "Hej jag har ätstörningar och vill påverka alla ungdomar att också få det tv". Är inte det bästa som finns när dom där skeletten i Top Model som lever på cigg och luft sitter och tisslar och pekar med ett benknotigt finger att dom minsann tror att den eller den har ätstörningar.

Ni kom med i programmet på grund av att ni har det hela jävla bunten! Förutom då tjockisen som dom alltid slänger in för att visa att dom minsann inte diskriminerar fetton. Fettot åker ju alltid ut för ett fetto kan ju inte bli topp modell, varför har dom ens med dom då?

Nä man får hoppas att tv:n får nytt liv igen, jag är ju Gud så jag ska försöka göra samma grej som jag gjorde med min laptop! Ha det bra!



Vinnaren av Top Model 2009!!


(Undrar ni över alla streck och bokstäver så är det hennes plastikkirurg som har markerat ut hennes "problemområden")


Out!

Shut up, shut up, shut up, don't wanna hear you

Var alldeles nyss och handlade, bestämde mig för att ett par öl skulle ju kunna vara trevligt så jag gled in och handlade några stycken. När jag kommit in inser jag att det är aslång kö men står ändå glatt och väntar som en duktig svenne, när det till sist blir min tur så är det en riktigt galant gammal surkärring som sitter och blänger på mig från andra sidan kassan.

Hon blänger mordiskt på mig och väser fram: "Har du legitimation?"
Då kunde jag inte motstå det hela så jag svarade glatt: "Ja det har jag", sen stod jag och tittade dumt på henne och gjorde ingen som helst ansats till att ta fram ovan nämnda legitimation. Det gick några sekunder innan tanten väser: "Skulle jag kunna få se den då?"

"Jaha! du ville se den, förlåt, jag missförstod frågan" säger jag glatt och lämnar fram den. Hon såg måttligt road ut medan hennes kollega som stod bakom henne och nog skulle byta plats med henne log glatt och önskade mig en trevlig dag. Hon var nog också trött på den där surkärringen.

Det var dagens lilla humorpass för min del!

Out!

Fuck

Visste ni att studentportalen spärras om man råkar slå in fel lösenord en gång för mycket? Det visste inte jag, nu vet jag det.

Hade inne capslock av någon jävligt märklig anledning, fattade inte det heller förrän det var för sent. Nu måste jag ner till skolan och be dom låsa upp mitt konto igen, jävlafittballehelvetesjävlaidiot! Men vad ska man göra? Man får pallra sig ner dit och le glatt när man står där som ett cp som inte ens kan trycka bort en tangent på sin laptop.

Jaja det var ju en kanonstart på dan, fortsätter det så här så kommer jag väl att ha startat nåt jävla världskrig innan dan är slut, råka reta Obama tills han är så jävla förbannad att han bombar skiten ur något arabland som har råkat komma över ett gäng kärnvapen, för vi vet ju alla att det måste finnas en jävla massa på vift eftersom Irak hade ju kärnvapen!! Sen hittade dom ju inte ett piss, så nån måste ju ha snott dom!

Shit, inte bra!

Out 

Notified

Tänkte avsluta min lilla bloggsession idag med världens mest underbara lapp. Läste just boken, "den som inte tar bort luddet ska dö!" och där fanns följande lapp:

Öppnar dom flesta dagarna vid 8 eller 9. Då och då så tidigt som 7 men VISSA DAGAR så sent som 11 eller 12. Vi stänger ungefär 16.45 eller 17.30. Ibland vid 15.30 men ibland inte förrän 21 eller 24. Vissa dagar eller eftermiddagar är jag inte här överhuvudtaget, men på sistone har vi varit här nästan jämt, utom när vi är nån annanstans, men vi borde vara här då också.

Personalen på AUDIO VIDEO.

Ska man gissa att dom har en ganska slapp chef? "nån som vill jobba idag på eftermiddan?, Inte? Nehe då stänger vi väl då" Killen som skulle öppna söp igår så han öppnar vid tolv eller nåt, shit vilket schysst ställe att jobba på! Lite frustrerande att vara kund kanske, ett enda jävla stort lotteri när man ska till butiken för att se om den är öppen eller inte. Ungefär så där skulle det nog se ut om jag hade en egen affär. Öppet tider: "När fan jag känner för att vara här!"

Out!


Rocking it

Sitter och tittar på Victoria Silvstedt, jävlar vilken människa det där är, hon får ju för fan Blondinbella att framstå som en kärnfysiker i jämförelse. Hon är ju från Bollnäs men när man hör henne prata så skulle man satsa sina sista slantar på att det är en amerikan som precis lärt sig svenska.

Är du fortfarande tillsammans med den där amerikanska killen?

"Ja, jo vi liksom are trying to figure things out, vi vet ju att vi kanske inte är the perfect match för varandra men vad ska man säga? opposits attract eller something like that."

Först och främst, man kan inte bara glömma sitt eget språk, det är ju inte så att hon flyttade till USA när hon var 2, plus att hon ju faktiskt har släkt, vänner och tillbringar tid i Sverige varje år. Det gör det tamejfan omöjligt att prata på det sättet enligt mig. Ditt dumma våp, ännu en fantastisk förebild för svenska tjejer om man säger så.

Sen till alla som klagar på att jag e seg på att uppdatera min blogg vill jag bara säga följande: Tror ni att det stod nån snubbe bakom Michelangelo och bara "Kom igen nu för fan Micke, använd roller istället, taket har ju tagit aslång tid att måla, fan vad seg du är"

Eller till Davinci: "Helvete Leo, den där jävla tavlan skulle vara klar klockan tre, skit i att måla dit nåt jävla leende, hon klarar sig utan, dra bara dit en streckgubbe istället."

Nej, just det! Mina inlägg tar lite tid bara för att dom är så underbara och läsvärda, efter allt så är jag ju Gud som ni kanske minns?

                                                   
 (Det var like so att jag skulle vara med på, vad heter det in swedish nu igen? Photo? Picture? Bild! That's it)


Out!


cute, oh so cute

Jag har kommit fram till en sak, jag ska börja läsa fler bloggar. Varje gång jag går in på någon blogg så hittar jag något som underhåller mig. Igår till exempel så hittade jag följande:

"Felix, du är hela mitt liv, kan inte leva utan dig, du är mitt allt!"
Ganska charmigt tycker vissa, jo förvisso men det som gjorde det hela var texten under, där stod det nämligen: "14/7-09 den bästa dagen i mitt liv, då blev det jag och du"

Jo du, vad ska vi sätta för odds att det var en tjej som var under 15 som hade den bloggen? Haha, helt underbart, sex dagar in på förhållandet och det är redan hela ens liv. Hoppas att det var nån fjortisbrud som hade den bloggen annars blir det ju riktigt jävla scary om hon hette Anette, var 36 och bodde i en tvåa i Eskilstuna. Fattar ni vad jag hade sprungit om min tjej hade skrivit något sånt i sin blogg? Shiiiit.

Vad är det för jävla fel på folk? Varför måste man bli stalkerfittgalen bara för att man träffat någon ny? Det är ju inte så att det är sista gången det kommer att hända, man behöver inte vara lika pessimistisk som jag för att kunna förstå detta, bara att läsa skilsmässostatistiken från förra året.

Sen är det ju så att det förmodligen är slut om 14dar och hon har hittat nån ny.




(Det kommer ju förmodligen inte att hända din dumma sate.)


Out!

Just don't ask

Kan inte bara lämna er utan dagens lilla ordvits. Känner mig lite som en göteborgare just nu, sitter och skrockar nöjt och ingen annan kommer säkert att tycka att det är kul eller fatta men det skiter jag i, min blogg, mina regler!




Titta! En mördarsnigel!!!! HAHAHA!


Tack till syster som photoshopade fram min vision!

Out!

A little thing called fire

En liten anekdot som jag glömt att dela med mig av inträffade ganska nyligen. Jag stod som vanligt och rökte vid min fläkt när helt plötsligt brandlarmet började tjuta. "Fuckingjävlaknulla" tänkte jag såklart och släckte min cigg, larmet fortsatte tjuta så jag började gå runt i min lägenhet för att hitta vad fan som satte igång larmet, hittade ingenting.

Då slog det mig att jag kanske skulle kolla korridoren, mycket riktigt. Det var i hela huset larmet hade gått. Jag ser hur mina grannar långsamt börjar dra sig mot dörren så jag hakar på och sen står alla därute, ingen vet vad som hänt eller ens om det brinner. Då inträffade olika reaktioner, en del svor för att dom var bakis och inte kunde sova med larmet på, en del trodde att det säkert brann medan en kille lugnt och stilla gick tillbaka in, hämtade sin laptop och grejer och sen satte sig ute. En annan snubbe gick helt sonika in igen och sket i vilket.

Sen kom brandkåren efter typ 29timmar och konstaterade att det inte brann. Skitbra, men OM det hade brunnit hade det blivit små förtorkade rester kvar av dom som inte hann ut för rädda någon skulle dom aldrig hinna dom sopiga jävlarna. Men har man ju sett på tv, de badar ju och spelar innebandy hela tiden, får inte störa dom i onödan. Lite bränder borde vi ju kunna ta hand om själva.



 (Ser ni något som ovan, spring! Ring inte brandkåren, dom spelar innebandy.)


Out!

Enough is enough

Nu är jag trött på det här. Jag vet att jag ofta klagar och gnäller men nu får det fanimig räcka! Min kära syster tittade in på Blondinbellas blogg och bad mig gå in och kolla, jag gjorde så och nu är jag jävligt trött.

Under rubriken "Middag med alla girls" kan man läsa följande:
Ikväll kör jag på en byxdress från Gina Tricot, visst är den ball? Och så lockar i håret och så ska jag leta fram ett rött läppstift innan vi drar ut. Lite 50-tals-coolt sådär tycker jag.

Det gör mig bara trött, det som gör mig riktigt irriterad är att typ 70pers tar tid ur sina liv och kommenterar och då pratar vi "Du är min stora förebild", "Vill vara som dig" kommentarer. Vad har hon uträttat i sitt liv som förtjänar beundran?

Hon driver en blogg som inte handlar om någonting egentligen, den är inte speciellt underhållande eller informativ den bara är. Det är en av de mest besökta bloggarna i Sverige och skulle tro att det är tjejer som går in på den. Är det här den bästa förebilden vi kan hitta för unga tjejer idag? Jag hoppas fan inte det alltså för då kommer det att gå åt helvete med allt. Trevligt att hon har ett bra liv, men snälla nån nu får det fan räcka!

Ska inleda en Betnér versus Ebba Von Sydow kampanj tror jag, det enda som behövs är att jag ser till att bli jävligt känd, jävligt snabbt så kan kriget börja. Så alla som känner för det, gör mig känd! Haha

                                                       
                                     (Har jag tjänat SÅ mycket pengar idag?)


Out!

Here I am, entertain me

Jag är just nu i valet och kvalet, ska jag sätta mig och slöa framför "Over there" boxen eller ska jag lösa Israel-Palestina konfilkten? Eller lösa världssvälten? Kan ju också ge mig på att fixa ihop fred på hela jorden men känner mig lite omotiverad för det just nu så sorry killar och tjejer, tar tag i det där lite senare.

Nu har jag pluggat hela dagen så jag förtjänar lite respekt och cred tycker jag... Men kanske ska glida in och nonsenskommentera några bloggar? Det borde jag fan göra, totalt nonsens och inget som har med bloggen eller innehållet att göra, vill ju vara som alla andra om ni förstår vad jag menar?

"Hej hej, titta gärna in på min blogg och kommentera:)"

Jag är rastlös och sysslolös, ingen bra kombination när det gäller mig om man säger så... Brukar inte sluta väl.

Annars kan man ju alltid gå ut och lägga sig i bakhåll för pensionärer på cykel, hoppa fram ur en buske och skrika... Det hade varit kul, eller så kan man bryta upp vägbanan och trottarerna, varför? Varför inte? frågar jag istället. Nej nu har jag nog skrivit det mest intetsägande och ointressanta blogginlägget genom tiderna.

Respekt!

Out

Thank you Jesus

Min dator tog ju livet av sig häromdagen men den körde en riktig Jesusgrej idag, den återuppstod på sjunde dagen!
Fan vad nice! Den lever igen! Det betyder ju att den här underbara och helt fantastiska bloggen gör samma sak.

Helt plötsligt så mår den alldeles utmärkt, innebär det att jag är Gud? Var det JAG som fick min dator att återupptså? Ja det var det... Alltså betyder det att jag är GUD?! Fy fan vad coolt, fatta om man var Gud.... Oj oj oj vad man hade haft skoj, ganska många människor som skulle förflyttas från jordens yta till helvetets eldar.

Ja ja nu ska jag äta så ni får väl drömma lite om att ni får låna min Guds titel någon dag och fundera ut vad ni skulle göra för något!

Out!

"Zyklon B mannen"

Har precis fått veta att zyklon b mannen är kusin till en av mina barndomsvänner, mycket intressant om man säger så.

Shit vad irriterad man ska vara på nån för att beställa zyklon B och försöka ta livet av någon, det är fan ett riktigt projekt. Personligen är jag lite svag för människor som drar igång projekt, jag gillar sånt men där går fan till och med min gräns alltså. Men man kommer inte ifrån att det är lite imponerande att man drar igång en sån grej, man vill inte vara som alla andra som stryper sin sambo eller knivhugger henne, nej nej man sitter på nätet och beställer zyklon B samtidigt som man skriver på forum om vilken bevisning som krävs för att man ska fällas för mord.

Hur vridet det än är så är det ju iallafall ett projekt, det är ju en framåtanda som är missvriden men jag gillar "go getters", man har chansen att göra något enkelt, som att tända ett stearinljus men är så tjurig att man uppfinner en glödlampa för att det är asjobbigt att tända tändstickor hela tiden eller istället för att cykla så uppfinner man ett flygplan, såna saker.

Nu säger jag inte att det här är ett bra projekt men ändå...

Läste att Anders Eklund har skaffat flickvän, en tvåbarnsmamma med en dotter i samma ålder som Engla, Nice, fräscht. Jag tänker att det kan vara ett projekt det också men säger inte mer för då är jag kall och allt sånt där som jag var när Jackson hade dött. Men Anders Eklund, en tvåbarnsmamma, känns som att nån är jääääävligt trött på sin unge, men vi lämnar det där.

Projekt säger jag bara

Out!



It's alive...........NOT

Kom hem för ett par dagar sen och kände en konstig stämning och atmosfär i rummet. Det kändes att något hemskt hade inträffat och mina misstankar stämde. När jag tänder lampan i badrummet så ser jag att min laptop har knutit duschslangen till en snara och hängt sig. Jag antar att den inte pallade att leva så här längre, försökte konstgjord andning och att koppla in den till batterier men den hade gett upp, jag kom för sent helt enkelt. På köksbordet låg en tårdränkt lapp från den som den hade skrivit ut med sina sista andetag, i bakgrunden så spelades Kent av någon märklig anledning.

Nej ska se om jag kan få liv i den igen, nåt jävla fittvirus som har ställt till det i mitt liv. Orkar knappt leva längre, kan inte ens kolla tv programmen utan min dator, mitt liv känns tomt och innehållslöst, ska fixa den så snart jag kan.

RIP min laptop, sörjer dig fan så mycket mer än Michael Jackson, han kan brinna i helvetets eviga eldar men du kommer till himlen min vän, jag vet det.

Out!

Wake up in the morning

Har varit en rolig natt, somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för tidigt. Det var inte något tragiskt eller negativt som höll mig vaken, tvärtom. Men det är ändå segt som fan när man knappt pallar att öppna ögonen och stapplar ur sängen som en 118årig gubbe som varit alkis sen han var 9. Sen trevar man efter på-knappen till kaffebryggaren som en 253årig gubbe som jobbat i gruvan sen han var 1 och inte kommit upp till marknivån förrän just nyss.

Det är riktigt jobbigt. Jag lämnar er med dagens fundering: Vad fan betyder Stanley Kubrick möter Funcadelic?

Såg Top Desing igår nämligen och en bögfjolla beskriv sitt rum som det. Jävla cp.


Early in the morning

Vaknade tidigt som fan, kunde inte somna om....... Trött jag blir på sånt.

Mitt huvud känns ungefär som att jag skulle haft en gårdag där jag tömde varenda bar i hela Sverige, gick in med en Bandidosväst i Hell's Angels klubblokal, fått en mindre hjärntumör och kidnappat ett cykelställ. ungefär så känns det just nu, kan ju iofs vara en förkylnning.

Tjejer som tror att det gör ont att föda barn har aldrig haft en riktig grabbförkylning, det känns ju jävligt uppenbart. Klämma ut ett bebishuvud genom slidan tar jag varje dag kontra en förkylning. Får väl ligga hemma, tycka jävligt synd om mig själv och kolla på hela Family Guy, senaste säsongen. Det känns som en plan faktiskt, men man vet ju aldrig, kanske träffar på Jesus så han kan hela mig, han fixade ju en blind jävel och en lam jävel har jag för mig men tror nog att en förkylning är för tufft, till och med för Jesus.

Hörs!



Förkylning? Nej det får du snacka med farsan om!


Biatch

Min dator är cp, den startar om sig när den anser att det är ett bra läge vilket ofta är när jag laddar ner nånting eller skriver något så vi får se om det här inlägget hinner publiceras innan den startar om sig igen.

Har varit lite segt att uppdatera men ska formatera om skiten när jag har tid lust och en recoveryskiva som ALLTID följer med, inte med min dator iofs, kan ju oxå vara så att jag har slarvat bort den i mitt förvirrade tillstånd men skyller hellre på Acer än på mig själv så fuck Acer.

Kan ha  varit när jag laddade ner Family Guy, kan också ha varit när jag laddade ner något annat men cpstörd är min dator iallafall så den kan dra åt helvete.

Nu ska jag gå och dansa regndans, så jävla less på att det är varmt, regnade en kort stund igår och då var ja lycklig men sen blev det ju givetvis sol igen. Gud hatar mig.

Hörs!

Popular, so popular

Den här helgen är det "Gatufest" i Sundsvall och det suger ju av många olika anledningar, men det får man ju inte säga! Det är ju ungefär som att säga att det är skönt att Michael Jackson är död, vilket det ju är men tydligen är man känslokall då.

Det som imponerade på mig är hur stor Darin fortfarande är, han spelar 13.30 på lördagen! Jävlar vad poppis man måste vara då, eller så kanske det är en träffande beskrivning av hans fanbase, vad vet jag?

Tror nog snarare att det gick till så här:¨
"Välkommen till gatufesten, hur kan jag hjälpa till?"
"Hej det är Darin!"
"Vad trevligt! (Vad i hela helvete, trodde han hade dött eller skaffat ett riktigt jobb)
"Ni har ju en sån där gatufest, jag vill spela där, var ju ashet när jag hade varit med i Idol där 1938"
"Vad trevligt, vi fixar det"

Sen spelar han på nåt tomt jävla torg med ett gäng fem och sexåringar som står där med sina mobilkameror och sina föräldrar, så får han känna sig lite poppis ett tag till. Men det mest ironiska i det hela är att han på sin egen hemsida kallar sig för: "Sveriges hetaste popstjärna", jojo erbjudandena stod som spö i bacen men han valde att åka och spela på nån dassig gatufest på lördag förmiddag, så jävla het du är darin, smokin'.

Det enda jag vet är att om jag hade ansetts vara mindre populär än Paper, Tityo, Lena och Orup samt Tomas Ledin, ja då.... då hade jag fan slutat med den där skiten, skaffat mig rosa skjorta och ett riktigt jobb.




(Någon som har sett min karriär? Vet inte vart den har tagit vägen)

RSS 2.0