Sweeeeeeet

Då börjar det närma sig, jul lovet!!!!!!!!

FY FAN vad skönt! Behöver verkligen ett litet lov nu, börjar känna mig så där härligt bitter och allmänt fientligt inställd till världen så det behövs verkligen en paus.

Komma hem till mamma och pappa ett tag och träffa mina odrägliga systrar, det ser jag faktiskt fram emot.

Nu ska jag käka lite, sen ska jag skriva lite mer och njuta av att det snart är jul!

Fram med skinka, köttbullar, klä ut sig till tomte och skrocka HO HO HO, hoppas det inte är nån tjej i närheten bara...

TADA!

Take Care!/J

Update

Tentan består av 4st frågor! Max 500 ord som svar på varje fråga.

I can do this!

Winners never quit, quitters never win.

Second place was only invented to cheer up the losers.


Tentilitentisch

Då var det 12 min kvar till det är dags att skriva tenta, intressant.

Det är en så kallad hemtenta, vi får alltså sitta hemma och skriva en tenta för er som sitter framför skärmen och inte är så jätteintelligenta *host*

Så nu ska jag väl vara lite smått engagerad och intresserad i några timmar, sen ska jag börja planera för färden upp till det vilda norr. Sundsvall är ju Norrland enligt alla som inte är från Norrland, jag anser det inte vara Norrland, men hey Gävle är ju också Norrland enligt många så vem bryr sig? Inte jag iallafall.

Nu plingade det till i min dator och tentan finns nu tillgänglig så kanska ska stänga ner den här jävla bloggen och vara duktig. Jag vet att ni kommer att sakna mig, får väl göra ett litet videoblogginlägg senare om tentan? Hmmm det borde jag nog göra ändå.

Kaffe modell större håller på fixas, cigg i mängder och lite böcker, så ser min dag ut, tell me all about yours? Eller gör inte det, jag är inte speciellt intresserad men jag lovar att nicka och mumla fram ett mm och ahaaaa.

Take Care!/J

Shooting in da snow

Sitter hemma, kollar skidskytte och är duktigt trött. Sitter och är imponerad av Grenemark/Ulfbåge som kommenterar, alltid lika trevligt, nästan lika trevligt som handbollen på 4an. Claes Hellgren är ju bara för underbar, en räddning av en målvakt och han blir helt galen och tokigt upphetsad. Min favoritgrej med Hellgren är att han har alltid typ 200 fler räddningar på målvakterna än den officiella statistiken. Hur går det till? Det undrar man till man har lyssnat på en match han kommenterar.

"Skottet går utanför, upp på läktaren."
 "Ja Robert, men det var målvakten som tvingade fram den missen genom att komma ut och täcka långa hörnet för att sen täcka korta och släppa långa hörnet. Det sätter jag upp som en räddning!"

Helt underbart!

Nu ska jag snart ner på redaktionsövning och försöka vara en duktig journaliststudent. Förbereder våran lilla "grej" vilket jag ju inte kan prata om alls.

I C U when U get there, C U when U get there.

Take care!/ J


Homesick...

I miss that town
I miss their faces
You can’t erase
You can’t replace it
I miss it now
I can’t believe it
So hard to stay
Too hard to leave it
If I could relive those days
I know the one thing that would never change

Look at this photograph
Every time I do it makes me laugh
Every time I do it makes me

Mobil or not mobil

Vad trött jag är, min mobil är på reparation, vilket betyder att jag just nu har en telefon som har så dåligt batteri att jag kan prata i 20sek o sen slår den av sig själv, an vara bra om man pratar med extremt tråkiga människor iofs.

Ska nog inte nämna för folk när jag fått tillbaka min vanliga telefon, kan jag lägga på så fort någon tråkar ut mig och sen skylla på telefonen! Den är ganska stabil, nej vadå? jag lade inte på, det var telefonen igen....

Annars är jag sjukt stressad, hade gruppredovisning idag, tenta måndag och redaktionsövning som håller på hela nästa vecka. Jag har ett sjukt bra knäck men det kan jag ju inte berätta om här för alla i hela Sverige läser ju min blogg och då snor någon annan redaktion mitt knäck och så kan vi ju inte ha det eller hur? Men det handlar om sport, så nu lessnade alla tjejer och klickade sig vidare till Elin Kling eller Kissie, bra, dra bara. Vill ändå inte ha er här på min blogg.

Take Care!/ J

RSS 2.0