Don't, just don't

Jag blir så jävla trött och uppgiven ibland. Satt idag och kollade in några bloggar, minns inte ens vilka men det var några stycken. Tjejernas bloggar handlade som vanligt om smink och dittan och dattan, totalt intetsägande och ytliga. Killars bloggar är lite som min, handlar egentligen om ingenting vettigt. Men framförallt tjejers bloggar är till 99% rena kopior av Ebba von Sydow och Blondinbella, bara yta och prylar eller typ "var med Elin idag, skola imorgon BLÄÄÄ" och annat jävligt spännande saker.

Sen fick jag en rejäl chock, hamnade på en blogg som en tjej hade, som hade ett otroligt bra inlägg om mobbing och vad hon anså vara de bakomliggande orsakerna. Inlägget var otroligt välskrivet och rätt intelligent så jag blev glatt överraskad, läste hela inlägget och scrollade ner för att se om det fanns något mer bra inlägg. När jag scrollar ner så upptäcker jag några rader som avslutade inlägget om mobbing och de raderna var: Och dagens outfit är.....

HELVETE! SKÄRP ER!!!!!!!!

Var nöjd med att du presterat något av det mest intelligenta och välskrivna inlägget i din blogg! Börja INTE med dagens outfit och lista inte heller butikerna där du köpt din outfit!!!!!

Modebloggar och sån skit gör mig bara trött, är du intresserad så varsågod skriv om skiten men varför kan ingen ha någon bra jävla bloggjävel nån gång??

http://emil.blogg.se är tamejfan det bästa som finns i bloggväg och den är den enda blogg jag läser på en daglig basis. Den är underhållande och förbannat välskriven så läs den och njut!

Ta hand om er!

Funny Funny

Var ute i det här vädret nyss och helvete vad varmt det är! Man håller ju på bli galen och börjar nästan fundera på varför man gått och längtat efter den här årstiden hela jävla vintern!

Var på Hemköp nyss och fick mig dagens leende. Det var en tjej ungefär i min ålder som kom in i butiken samtidigt som jag gjorde det, hon passerade målmedvetet korgarna och beslutade sig nog för att hon inte skulle ha så mycket. Sen såg jag henne lite här och där i butiken där hon under sin färd genom butiken kom på nya saker hon faktiskt behövde. Jag mötte henne vid kassorna dör hon kom vinglandes med en jättetrave med varor som hon hade balanserat upp och försökte desperat kontrollera. Det såg ut som Tetris kan göra när det börjar gå åt helvete på level 10 om ni vet vad jag menar?

Precis som det gör i Tetris förr eller senare så gick även det här åt helvete. Hon tappade kontrollen över sin enorma trave med varor som föll i det hårda golvet med en duns. Nu var det mer ett plask eftersom hon hade beslutat sig för att handla mjölk, ägg och liknande prylar.

Det fick mmig att le, sen stod jag länge och brottades med mitt eget samvete hurvida jag skulle ta fram mobilen och knäppa en bild eller inte. Jag kom slutligen fram till att det hade varit för taskigt så jag gav henne en sympatinick och gled före henne i kön.

Det var faktiskt väldigt underhållande!

Ses och hörs gott folk!

Knock Knock, Who's there? Me, I kill you!

Har varit en strålande sommardag idag, ledig från allt vad skola hette och tog det jävligt lungt.

Var ute en snabbis på stan i det strålande solskenet och fick se några märkliga bidrag till statsbilden. Först såg jag en Matrix snubbe, lång svart överrock, solglasögon, hatt, svarta kängor med svarta jeans till. Hur tänkte han i morse? Jävlar vad varmt, bäst att jag tar solglasögonen? Vilken normalt funtad människa tar på fullaste allvar på sig något såndant mitt i sommarvärmen? Det var helt sjukt och ja ville bara gå fram till honom, slå honom i huvudet för att e om nånting skulle falla på plats igen.

Sen såg jag två stentuffa hiphopare med mössor luvtröjor och jeans, även dom med solgalsögon, hur tänkte dom i morse? Jävlar vad varmt, bäst att ta på sig rejält?

Sen såg jag en gammal gubbe med vinterjacka och mössa, men det klart åldern gör ju att han kan ta på sig vad fan som helst och komma undan med det så jag ska inte en gå in på det där tror jag.

Sen såg jag något annat väldigt fascinerande, stod och rökte med en kille från min klass och såg tre tjejer på håll. Hon till vänster verkar snygg sa jag, nej hon till höger tyckte min klasskamrat men vi var rörande överens om att hon i mitten inte var snygg. Sen när de var framme vid oss så såg vi att hon till höger var ful, hon till vänster var skitful och hon i mitten faktiskt var snygg. Krogensyndromet som slog till kanske? Vad vet jag...............

Men men ha det bra!

Svimma lite på saken gott folk och återkom med intressanta kommentarer eller något!

Together we cry

Då var det så äntligen dags för EU valet, som jag har väntat! Har haft en almanacka på väggen där jag har kryssat av dagarna, har knappt kunnat vänta!

Alla har väl redan bestämt sig antar jag? Oj oj oj vad spännande det blir att se hur det egentligen slutar!
Tror jag ska hålla en valvaka här i min lägenhet eller något för att kunna hantera den enorma anspänning det kommer att innebära när det väl går av stapeln.

Jag ger mig fan på att det kommer att sluta med att Piratpartiet tar hem varneda jävla EU plats bara för att alla skiter i vilket, det skulle ju faktiskt kunna bli lite intressant om så blev fallet.

Vad anser ni om förslaget för en begränsing av utsläppen av växthusgaser? Att man ska få ladda ner musik!

Hur ställer ni er till förslaget om ökade tullar? Att man ska få ladda ner film!

Det hade fan inneburit att jag nog hade börjat följa debatterna i EU parlamentet och dylikt. Tänk er självaa när de ställer upp för foton och alla står där i kostym och slips, sen står ett gäng grabbar i luvtröjor och jeans längst fram med texten "Sveriges EU representanter" under. Fan vad kul det hade varit. Till och med jag hade blivit road och det är inte alltid det lättaste måste jag erkänna.

Nej nu ska jag dra vidare och se om jag missat någon kandidat som ja kan rösta på!

Alla till urnorna!


Trading places

Har kommit fram till att jag är en vanemäniska av aldrig skådat slag. Var på hemköp igår och stötte på killen som äger den tidigare nämnda kvartersbutiken som ligger vid min lägenhet. Han hälsade glatt och stannade och pratade en liten stund och var trevlig som få. HELVETE vad jag måste ha varit där många gånger innan det går till på det sättet. Måste börja bryta mina vanor tror jag för det här är illa.

När personer inom serviceyrken stannar och pratar med en på deras fritid då vet du att det börjar bli dags att byta ställen du går till. Har drabbats av det här tidigare i livet också där personalen på vårt fik vi alltid gick till också stannade och pratade med oss på stan.

Varför är vi människor så otroligt fast i våra gamla vanor och rutiner? Jag anser mig vara en relativt impulsiv människa som gärna hittar på nya saker och inte är speciellt tråkig men nu får jag no börja omvärdera min livsåskådning. Får väl börja titta på något jävla radhus och skaffa volvo och vovve när jag ändå håller på. Ska hitta någon liten stilla förort där jag ska slå mig till ro, skaffa en sommarstuga där jag kan sitta på min veranda och fundera över livet.

Eller så blir jag helt jävla crazy och flyttar utomlands och startar en fårfarm eller börjar föda upp strutsar. Dags att göra något drastiskt iallafall för så här får det fan inte gå till!

Nu ska jag dra och plugga lite, men ha det gott alla människor som läser detta. Ni börjar bli förvånansvärt många med tanke på hur kass jag är på uppdatera!

Take care

Grab the money and run

Läste nyss i aftonbladet om ett par från Nya Zeeland som sökte ett banklån på 50 000kr från en bank. Paret fick beviljat sitt lån men när pengarna fördes över råkade någon smarthjärna på banken lägga till 3st nollor vilket resulterade i att paret fick 50 MILJONER. Paret har sedan dess varit försvunnet, vilket jag tycker är oerhört underhållande.

Så då väcks ju frågan: Skulle du ta pengarna och dra? eller skulle du lämna tillbaka pengarna?

Jag skulle dra så långt inihelvete bort från landet att det hade varit omöjligt att hitta mig. Jag hade ringt ett enda samtal, till polisen iofs men inte för att anmäla att jag fått för mycket pengar, nej för att fråga vilka länder Sverige inte har utlämningsavtal med. Sen skulle jag dra till någon strand och bli den jävligt jobbiga snubben med alldeles för mycket pengar som super och är allmänt dräggig.

Eller så kanske jag skulle starta ett eget land, min alldeles egna bananrepublik där alla har rätt till en åsikt, min. Jag skulle bli enväldig diktator med oinskkränkt makt och införa en massa nya lagar som helt saknar förklaring eller motivering:

Har man röda strumpor på en tisdag - 2års fängelse

Är icke-rökare och gnäller på en rökare att sluta röka - Tortyr

Trycker hårdare på fjärrkontrollen trots att man vet att det är slut batteri - Lobotomi

Glömmer att recitera trohetseden till mig baklänges på kvällarna - 5år i "omskolningsanstalt"

Solglasögon inomhus - Dödsstraff

Det skulle vara ett bra liv för mig och för invånarna i min bananrepublik!

Efter att ha delat med mig av allt detta så ska jag nog återgå till att kolla på Sagan om ringen men ni får ha det bra där ute in the great wide world!

Klick - Klick - BOOM and Out

I suck....

Jag är väl medveten om att jag inte uppdaterat på ett bra tag och får helt enkelt ta på mig det....... Har egentligen ingen riktigt bra ursäkt.

Så vad har hänt?

Grattis Norge:D^*wooohoooo*, jävla idiottävling den där melodi/schlager festivalen är. Ett land bryr sig om skiten dan efter och det är det land som råkade vinna och 99ggr av 100 är det något kasst jävla öststatsland eftersom de röstar på varandra större delen av tiden.

Sveriges bidrag var ju............... vettefan vad eller vem som deltog för Sverige, men han eller hon gjorde säkert ett kanonjobb och kom nog SIST och kände sig väl kränkt eller bortröstad.

Enda anledningen till att jag vet är att Norge vann är att det stod på löpsedlarna till kvällspressen, intressant värld när den största nyheten i världen är att Norges bidrag jagades av nakna fans, fantastiskt.

Ska uppdatera oftare!

Yao, han är fett tung, yao!

Per "motherfucking" Gessle

Då var det den här tiden på året igen. Nej, det är inte dags att köpa en bröllopspresent till Jennifer Lopez, igen utan det är nu sommaren börjar nalkas och jag med fasa inväntar vilken jävla skitlåt med Per Gessle som ska segla upp som  "Årets låt" eller "Årets sommarplåga" för tyvärr är det ju så det kommer att bli. Varje jävla år så kommer han ut med någon skitlåt som är skriven på en kafferast med nödrim som skulle få svensk hiphop att generat gömma sig i ett hörn med en skylt på bröstet där det står: "Till och med vi drar gränsen här!".

Ytligare och mer intetsägande texter går ju inte att hitta, det skulle bli djupare om du bad Blondinbella skriva poesi eller om Ebba von Sydow skulle skriva sin självbiografi. Till alla er som tycker att: "Gessle är ju svensk sommar" vill jag bara säga att ni är idioter och det är tack vare er som vi får stå ut med skiten varje år!

Hade ni varit någorlunda normalt fungerande samhällsmedborgare så hade ni valt att inte köpa skivor som heter mazarin och handlar om spegelbollar och att han knyter sina skor och sen fäller upp sin krage så att den blir stor. Inte nog med att ni betalar pengar för att plågas i era hem, ni betalar ännu mer pengar för att se skiten live! Det är ju några timmar jag hellre skulle tillbringa med kinesisk vattentortyr än att stå och tralla med i shalalalalala låtar.

Vill bara avsluta med några citat från några av Gessles stora hits, läs dessa och hör gärna av er om ni på något sätt kan försvara att ni har köpt en skiva eller en biljett för att se honom live!

Jag sitter och gungar
Jag sitter och gungar
Fram och tillbaka
Vill du vara med?

Na na na na
Heeej
Jag tänker alltid på dej
när sommaren slår ut
La na na na na
La na na na na

Jag knyter mina skor
Jag fäller upp min krage så den blir stor
Jag går omkring funderar på var hon bor, och vad hon gör

Det verkar som om stan,
sett annorlunda ut mest hela dan

Detta gott folk, klassas av många som svensk musikhistoria och som smultronen i svensk musik. Han har tjänat en 3-400 miljoner på denna skit och han kommer aldrig att sluta!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni har allvarliga problem som lyssnar på detta!
 
Vad är nästa steg? Att Roxette gör comeback? Visstihelvete det har ju redan hänt, inte heller mitt fel!

Peace out!

Who's house? My house

Jaha gott folk då var det dags för ännu ett inlägg i denna fantastiska skapelse till blogg!

Idag har varit en riktigt soft dag, slutade tidgt och bestämde mig för att köpa årets första mjukglass. Det var kanon ända fram till att jag drabbades av brainfreeze och stomachfreeze på en och samma gång. Vandrade hemåt i mitt förvirrade tillstånd och lyckades köpa kok kaffe istället för brygg. Sen hann jag med att öppna paketet och brygga en kanna innan jag upptäckte mitt misstag, det var verkligen inte bra.......

Sen har jag haft ett litet ryck och städat katastrofområdet formerly known as min lägenhet. Det blev alldeles charmant och jättevackert. Nu kan man faktiskt ta sig in utan att behöva ha varit med i SM i hinderlöpning.

Förutom det har det inte varit så spännande.....

Ska nog ha en riktigt jävla slö helg och inte intressera mig för världen det minsta.

When the world hates you, just hate it right back

Har haft en sådan dag än så länge....... Klockan är halv tolv och har redan hunnit med att bli otrevligt bemött av X antal personer i serviceyrken. Började med att jag skulle köpa kaffe på pressbyrån och den grinigaste jävla människan på den här sidan av pluto råkade jobba. Det var inget "god morgon" här inte, nej nej. Jag klarade mig undan med en blick som förmodligen hade dödat mig om jag hade råkat titta rakt in i hennes ögon medan det inte gick lika bra för den stackars tjej som stod framför mig och skulle köpa cigg. Hon hade inget leg och fick minsann höra att här säljs inga cigg till folk utan leg och om människor bara skulle fatta det så skulle allt gå så mycket lättare osv osv.

Efter det så promenerade jag vidare i min lilla helvetesdag och gick in på claes ohlson och tänkte klaga på att en pryl jag köpt där inte fungerade men det var ju inte deras problem tydligen. De har ju bara sålt skiten så nu är det tydligen mitt problem eftersom jag har råkat köpa skiten. Fick till sist efter många om och men byta prylen efter att den griniga killen pratat med någon annan, förmodligen en trevligare människa.

Det värsta är att jag har en massa saker kvar att göra idag och börjar bli lätt nervös över det...... fan om det här fortsätter så hänger man väl snart i en lyktstolpe, död och grovt misshandlad för att man råkade fråga tanten på Hemköp var en vara finns.

Så har jag inte skrivit på en vecka elller så kan ni ju gå ut och se om jag hänger någonstans.......

Take care!


Winners never quit and quitters never win.

Då var det dags för dagens lilla session i denna underbara blogg!

Dagens inlägg är till stor del inspirerat av min personliga idol och guru Ebba Von Sydow och hennes små finurliga tips om hur man bör leva sitt liv för att uppnå livets mening, materiell rikedom.

Grabbs: När vi är ute och dricker så dricker vi alltid så mycket att vi inte minns något dagen efter, finns inget mer oattraktivt för tjejer än nyktra killar!

Grabbs: När vi är ute och roar oss så går vi alltid fram till blondinerna med stora bröst, se gärna till att hitta en tjej som är beroende av dig för sin försörjning. Det finns inget så oattraktivt som tjejer med egna karriärer, det är ett big NO NO!

Grabbs: När vi träffar tjejer så tar vi alltid deras telefonnummer, en tjej som ringer dig dagen efter är ett big HELL NO!

Grabbs: När våra flickvänner är ledsna och deprimerade så vet ni vad vi gör: Vi köper nya skor till dem, det är ju allt en tjej behöver för att uppnå total lycka. Är det riktigt illa ställt så lånar vi ut våra american express kort!

Grabbs: När ni köper presenter till älskarinnan, glöm inet bort lilla frun som står hemma vid spisen. Hon uppskattar också något fint även om hon nu bara är hemma med barnen.

Lev ditt liv efter dessa regler, se hur underbart lätt ditt liv blir och sen skickar du ett VÄLDIGT långt tack mail till mig!

Nu måste jag kila vidare efter att ha delat med mig av min ofattbara visdom!


Stupid shit

Hello till all of you!

Somnade sent och vaknade tidigt..... Jävla helvete vad jobbigt det kommer att bli att sitta och vara student idag, men men what  to do? Har ju inte börjat tjäna mina miljoner än på bloggen så jag får väl stå ut.

Satt och kollade på reklamen från TV shop alldeles nyss och insåg en liten detalj: Vad är det för jävla fel på människor som handlar därifrån? Nyss ägnade Tv shop en kvart åt att göra reklam för Winsor pilates, vilket egentligen är en liten jävla ring! De marknadsför den som en helt fantastisk uppfinning som hjälper SÅÅ mycket när man ska träna...... Det enda jag kunde sitta och tänka å var att det är en liten jävla ring, tror att hjulet och ringar redan har synts någon annanstans men inte enligt Tv shop, nej nej. Det här är ett unikt erbjudande och om du ringer inom 30 minuter så kostar den helt otroliga ringen endast 399:-1

Jag beslutade mig för att gå in på hemsidan, ta ner bilden och dela med mig av detta mirakel till folket och döm av min förvåning när priset på hemsidan var 399.-! Fy fan vilken slump! Om någon människa någonsin har köpt denna magiska lilla ring så skriv gärna en liten rad, skulle vara otroligt roligt att få höra från ett riktigt pucko!

Nu ska jag dra vidare, ska börja fixa med saker och ting men om ni någonsin uppfinner något annat nytt, typ en glödlampa så hör av er till mig först, skulle vara schysst att slå Tv shop på fingrarna och bli miljonär!

Helt otroligt! Vilket mirakel1Miraklet!


RSS 2.0