This is my life

När jag hämtade det förra klippet så ramlade jag in på det här klippet. Det känns som att jag bara måste dela med mig av det. Känns ganska träffande om jag säger så.






Nu ska jag iväg och handla lite cigg.

Out!/ J

This is it

Positiva människor.... Varför lever dom?
"Glaset är inte halvtomt- människorna" ni vet? Jag måste erkänna att jag har lite svårt för den typen av individer. Jag gillar bättre människor som är lite mer åt "glaset är inte halvfullt, för jag slog det i din panna så nu är det trasigt" hållet om ni förstår vad jag menar?

Det känns som att det är en mer underhållande syn på livet. Bitterhet är underskattat som humormedel och riktigt sura och bittra människor kan verkligen pigga upp mina dagar. Så vill du hamna på min goda sida så var lite cynsik, bitter och negativ. Då är du ju iallafall underhållande.




I rest my case.

Out!/J

Zzzzzzzzzzzzzz

Fy fan, jag är lika trött som den här jävla bloggen. Jag har ju börjat jobba nu som en duktig liten träl och det ska jag fortsätta med resten av sommaren. Tyvärr tror jag inte att jag kommer att kunna underhålla er med små anekdoter om livet som anställd. Vi gick nämligen genom lite små regler och orsaker som gör att man inte får jobba hela sommaren om man säger så.

Man kan sammanfatta ner det till följande:

Surfa inte porr.

Blogga inte på jobbet, inte heller om jobbet eller kunder.

Kritisera inte företaget på din blogg eller Facebook.

Men det här är min absoluta favorit: Facebook är STRÄNGT förbjudet på jobbet! Fan vad skönt! Det är inte en sekund för tidigt att stänga ner FB. Folk klagar på att företag förlorar pengar på ha en anställd som röker, en anställd med Facebook då? Snacka om timmar och åter timmar som företaget bara spolar rakt ner i cybertoaletten.  5 minuter för en cigg? Mmmm då kan du ju koppla ner din farm, din maffia, dina statusuppdateringar, ditt zoo, ditt tivoli, osv osv och SEN kan du klaga!

Idag är jag glad, Tröttare än jag varit på bra länge men också lite lite gladare!

Out!/ J

My life be like....

Så här bra är min dag idag. Fråga mig inte varför, det vet jag inte. Har dragit på den här låten och städat halva lägeheten bara för att jag kände för det.





Håll till godo!

Out!/ J

Ohhh

Hej "alla" som läser min blogg.

Ni är fan inte många än så länge, ni var sjukt många innan jag grävde ner min blogg och gömde den för världen i nästan ett år, men men ni kanske hittar den här skitbloggen igen.

Idag är en sån dag. Jag är allmänt trött och ganska ointresserad av det mesta. Funderar lite på vad man ska göra eller inte göra. Kanske borde ta itu med något vettigt men blir nog så att jag skriver ett väldigt långt och totalt värdelöst blogginlägg som alla kommer att tänka WTF? när ni läst klart, helt meningslöst kommer ni att tänka och ni kommer att ha rätt.

Det är ett program om en blond häxa som styr upp hårsalonger på femman just nu. Fler bögar där än på VM i konståkning. Skulle vara lite kul att se någon galen body builder som glider runt och klipper folk. Utan att vara fjollig eller prata med händerna. En kille som bara går runt och morrar åt folk, han kan en frisyr: rakat. Det hade varit stabil underhållning för mig.

Ska förresten jobba på sporten på lördag. Tror att Sverige antingen vinner VM guld i hockey eller blir utslagna, eller tar silver, eller kanske inte. Det är kröknikan jag filar på. Thomas Ros forever!

Out/ J

Lisemountain

Sitter här och funderar lite.

Liseberg kör ju en reklam där man kan köpa något pass för att slippa stå i kö. Om det nu är så att man får gå för kön om man har ett sånt pass. Tänk om alla köper ett sånt? Då har man ju köer igen?

Tänk om det är ännu mer djävulskt? Tänk om det finns en egen kö för personer med såna pass. Om alla har ett sånt pass utom en kille, då är det ju han som går före kön?

Hmmm, ni ser. Det är bättre att ha allting precis som det var förut. Så nu ska jag kasta ut datorn, skaffa bläck och en fjäder och uppdatera min blogg genom att dela ut handskrivna pergament till folk på stan. Dit jag har åkt med häst och vagn.

Amish, here I come.

Out!/ J

Tomas Ros

Tänkte lägga mig och sova men måste bara dela med mig av sportjournalistik när den är som bäst i form av Tomas Ros:

13/5 Tre Kronor är sönderslaget.

14/5 Just nu är vi sämre än Danmark.

15/5 I en kvartsfinal tror jag Danmark skulle slå Sverige.

16/5 Just nu är Tre Kronor den främste utmanaren om Ryssland till guldet.


VÄNTA NU?!?! VA?!?!?!

Vad har hänt? Har Ros börjat dricka på jobbet? Sverige slår ett trött, ointresserat och oinsprirerat Kanada och helt plötsligt är Tre kronor en utmanare om guldet?

Shit, den kappan gick snabbt att vända om man säger så. Missförstå mig inte, Sverige kan säkert gå vidare till att spela om medaljerna, det intressanta är att Ros FÅR BETALT för att skriva. Det är som att vara spelexpert och komma med följande tips: Sverige vinner, men det kan bli oavgjort och de kan förlora också. Jag spelar på allt tre,

Out!/ J

Arrrrr

Sitter och kollar på Discovery om moderna pirater. Rätt schysst yrke ändå. Istället för att sitta på ett kontor, vända papper och säga hmmmm så drar man runt i en liten skitbåt med polarna och kapar skepp. Kul på jobbet om inte annat.

Kan verkligen se mig själv som pirat. Bara att kapa vänsterbenet vid knät och sätta dit en trävariant istället, köpa en papegoja i närmaste djuraffär, skaffa en liten eka och sen kan man dra ner till Öland och kapa brats hela sommaren som är där med sin pappas YATCH, inte båt. Det är bara att lägga sig i bakhåll och vänta på att de små asen kommer seglandes. Jag lovar att frige de polska slavarbetarna de har köpt för att segla sin YATCH. Sen kastar jag ner dem i en fängelsehåla och betalar de inte lösensumma så hotar jag med att de får dricka kranvatten resten av tiden istället för Evian.

"Släpp oss friiiiiiiiia" skulle skalla över Öland hela sommaren medan jag bunkrar upp på skumpa, rosa skjortor och hårvax. Låter som en kanonsommar om ni frågar mig.



Run brat, run. Det är allt jag har att säga. RUN!

Out!/ J

Satuday night live

Japp, då var det lördag kväll och ni tycker säkert att jag borde vara ute på krogen och komma med vassa raggningsrepliker i stil med:

- Hej kakan, står du här och smular?

Men icke. Istället sitter jag här, uppdaterar min blogg och delar med mig av all min visdom.  Har kommit fram till några enkla regler som jag skall börja applicera på mitt liv:

1. Tro aldrig mer att jag kan dricka svart kaffe, för det kan jag inte. Det är lika gott som att slicka en rysk kulstöterskas armhåla.

2. Tro aldrig mer att det är roligt att titta på Talang, för det är det inte. Det är lika roligt och upplyftande som att se Bert Karlssons heminspelade sextape. Det lämnar en med en tomhet och illamående som jag kan tänka mig att man upplever efter att ha sett Bert Karlsson ha sex. Det räckte med att se honom gråta, fy fan. I jämförelse med det ser jag hellre på Tyra Banks landningsplatta till panna.

3. Tro aldrig mer att jag kommer att ta mig från soffan till sängen på natten. För det kan jag inte. Jag tänker att jag borde lägga mig men istället ligger jag där lik förbannat varje natt som en klubbad säl och sussar sött. Påminner nog lite lätt om en alkis på en parkbänk men hey, that's just me.


Det var allt för ikväll gott folk.

Jag avslutar med ett klassiskt citat:

"This would never happen in a bar!" - Swarley Stinson.

Out!/ J

Aftonbladet kickar some ass

Loggade in på Aftonbladet alldeles nyss och ser vilke fantastisk story dom kör som "plus story". Den innebär att rubriken står på hemsidan men du får betala om du vill läsa artikeln. Dagens artikel är: "10 knep för att lättare få orgasm" och i jämställdhetens tecken är det 5 tips för killar och 5 tips för tjejer.

Hmmmmm, jag vet inte riktigt men 5 tips för killar? Brukar problemet ligga i att killen aldrig kommer? Har snarare anat mig till motsatsen om man läser den fantastiska sexspalt som bukar finnas i tidningen.

Eller vad säger ni tjejer? Är det ofta ni ligger hemma i sängen med killen och till slut bara känner att:
"Nää fy fan vilken tid det här tar, tror jag måste logga in på Aftonbladet får att få några tips på hur jag ska få ett slut på det här"

Brukar det inte vara mer som att: "Nu ska vi ha sex, nu är vi klara"?

Nåja, det är ju underhållning om inte annat.

What a feeling

Tänder en cigg, dricker lite kaffe, lutar mig tillbaka och loggar in på bloggen. Nu är jag tillbaka!!!!

Har saknat att få utlopp för tankar och frustration under den här tiden och minst ett 100 tal tillfällen har tanken att: "Det här måste in på bloggen" dykt upp. Så nu är det dags att börja igen.

Oljekatastrof, piratdåd utanför Nigeria, jordbävningar, det finns massor med saker som har hänt sen jag sist var här men jag vill börja med det viktigaste. Busschaufförer.

Fy fan vad skönt det måste vara att ha ett jobb där enda kravet är att du dyker upp. I tid verkar inte vara lika viktigt, det är deras regler som gäller när dom ska komma och gå tydligen. Häromdan skulle jag ta bussen in till stan. Jag är medveten om att det är Vilda Västern när det gäller bussarna här i stan så jag gick ut en kvart innan. Perfekt, tänkte jag i min lilla fantasibubbla som jag tydligen lever i. När jag kommer ut genom porten står bussen vid hållplatsen och börjar rulla. Jag får springa fort som en invandrare som jagas av polisens piketbuss fram till bussen. Busschauffören öppnar dörren, tittar på mig och säger med ett glatt leende:

"Där hade du tur"

Jag är anfådd som en astmatiker på toppen av Mount Everest så jag muttrar bara något och sen kollar jag på klockan. 10 minuter tidig?!?!!?! Busschauffören rullar glatt från hållplatsen, kör vidare två hållplatser och tar sen en rökpaus. Varför inte ta den på första hållplatsen?!?!?!?! Tydligen har busschaufförer en egen rökruta som man bara måste röka i. Det är ju enda förklaringen jag kan komma på.

HADE JAG TUR?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?

Tänk om det var likadant överallt?

Ibland blir jag bara så trött.....

I'm back, Oh yeah

Då var det dags igen!

Jag har funderat fram och tillbaka på om min blogg ska få dö ut och om jag ska radera den men sen slog det mig:
Vad ska alla vanliga människor göra utan min visdom?

Så på allmän begäran, nu lever bloggen igen!

Vad har hänt sen senast? Ojojoj, finns alldeles för mycket att skriva om egentligen men mitt första inlägg ska till skillnad från alla mina andra inlägg bli ganska kort.

Så titta in lite då och då så kommer ni nog att bli förvånade över hur mycket vishet som finns samlat i en och samma blogg.

Out!/ J

RSS 2.0