To kill or not to kill

Har under helgen suttit och resonerat med min syster och hennes låtsaskompis Mollgan eller "Karin" som hon föredrar att bli kallad angående det intressanta fenomen som i vardagligt tal kallas för filmkvällar, eller rättare sagt "Fiiilmkvällar" vilket ju egentligen är ett kodord för vi ska ha sex.

Det känns ju som att det är ett uttryck som uppfanns av en tjej eller hur? En tjej som inte vill vara så rakt på sak att hon säger att hon ska fara hem till något ragg och bara ha tokigt med sex hela kvällen och natten utan istället vill ju hon framstå som en "fin flicka" som inte har sex utan bara "Fiiilmkvällar".

Filmkvällar har ju blivit synonymt med att åka hem till någon och ha sex, det är ju schysst för oss killar om vi inte vill framstå som grabbiga och "gåpåiga" då bjuder man hem tjejen till en "Fiiilmkväll" istället för att fr¨ga rent ut om hon vill ha sex. Då slipper man ju även besväret att använda repliker i stil med "Gjorde det ont? Ja, när du föll från himlen alltså" och andra fräcka och kvicka repliker som ju garanterat alltid går hem hos the ladies.

Så sitt inte hemma och läs min blogg, som ni ju alltid gör utan ring eller sms:a någon trevlig tjej och bjud in till en "Fiiilmkväll", kom bara ihåg att bädda rent innan ni genomför denna "Fiiilmkväll"

Out!

Kommentarer
Postat av: Yohanna

Var det en "bra film"?

2009-08-07 @ 17:36:41
URL: http://yohannanyholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0