All the small things

Nu har jag bestämt mig. Jag ska fan skärpa till det här. Jag har alltid varit avundsjuk på människor som ser och kan uppskatta små saker. Jag är den totala motsatsen till det. Eller, jag låter små saker irritera mig och göra mig less. Däremot har jag alltid svårt att se det positiva i små saker. Men det klart, min karaktär och viljestyrka är väl sisådär så det lär väl hålla i en kvart eller så. Blir väl ungefär som med min rökning, borde sluta men kommer nog aldrig att göra det. Jag kommer att ansluta syrgasen jag får på ålderdomshemmet till en cigg och sen håna alla andra gamlingar för att dom är mesar som bara har vanlig syrgas. Mm, så blir det nog. Out!/J

Btw

Testade idag att googla min bloggadress efter ett tips om att jag borde göra det. Jag har massa creepy människor som "tipsar" om min blogg. Sluta med det! Folk lär ju tro att det är jag som döper mig till olika namn och "tipsar" om min blogg. Ingen annan normal människa kan ju tycka att den här bloggen är läsvärd. Den är fan lika spännande som "dagens outfit" bloggarna. Helvete.

Out!/J

Sleepvägran

Jag borde faktiskt sova nu. Jag är fan tröttare än en jude som försökte stanna hemma i Tyskland under andra världskriget, fatta vad dom fick springa. Om dom inte gömde sig. Det skulle jag vilja göra, såga upp en lucka i golvet och inreda ett hemligt rum. Men det klart, grannarna under mig blir nog inte så glada när jag sitter i ett hörn i deras vardagsrum med en filt över mig och hyschar dom hela tiden.

Grannfejden- Here i come.

Om någon uppfattade det här inlägget som stötande så vill jag bara passa på att säga att det är fel på dig.

Jo, ska också säga att jag inte på allvar skulle flytta in hos grannen, men judarna fick nog springa.

Out!/ J

Whipped

Vad trött jag blir ibland. Det ringer någon (oftast en man) som är någorlunda intelligent och trevlig, han inleder alltid samtalet med:

"Jag ringer för min frus räkning." Sen ställer han några frågor och när man besvarat detta så börjar någon skrika i bakgrunden: "Fråga om det där,det där och det där. Har du frågat om det, glöm inte det och fråga det." Varpå mannen snällt hasplar ur sig frågorna, jag besvarar dom och han måste återge mina svar till människan i bakgrunden (typ alltid frun) som tydligen inte är kapabel nog att föra ett eget samtal med mig. Shit.... Nog har det gått ganska långt egentligen. Fan vad jobbigt liv de måste ha, klä på henne, mata henne och sen ringa hennes telefonsamtal.


Sen undrar folk varför jag är allmänt bitter och hatisk som person. Point proven anser jag.

Out!/ J

Only in Göteborg

Pratade nyss med en kund som hade lite problem med sin mail. Efter lite dividerande och sökande kom vi fram till att det just nu var störningar på datanätet varpå kunden nöjt konstaterar att:

"Var ju skönt att det inte var fel på min dator eller min grej (USB Modem)

Då hör man i bakgrunden hur hans fru ropar :

"Det har varit fel på din grej de senaste 20åren"

Det var nog dagens mest underhållande samtal.

Out!/ J

Suck

Tänkte börja pigga upp era små innehållslösa liv med att återge några av de mest intressanta samtal jag har här på jobbet. Börjar med dagens:

"Tja, du? Jag har ett problem"
"Okej? vadå?"
"Ja alltså jag ska flytta mitt telefonnummer från Tele2 till Telenor och det fungerar inte"
"Mhm, ja det var ju tråkigt men jag kan nog inte hjälpa dig med det eftersom du har ringt till Telia nu"
"Ja? men du kan väl hjälpa mig ändå?
"Njaaa, inte direkt faktiskt"
"Fy fan vad dålig service ni har"

Jo tack ja. Passa på att ringa till Nordea och be om hjälp med ditt Swedbank konto oxå. Eller ring Volvo när din SAAB slutar funka. Jävla idiot.


Out!/ J


RSS 2.0