Basketcase

Vilka dårar det finns här i världen..... Har ni tänkt på alla dessa jävligt uppenbara skyltar och lappar som sitter uppe överallt? Det måste  ju innebära att det finns idioter som inte fattar så pass självklara saker att man måste sätta upp lappar om de sakerna.

Exempel: "Ta is innan du tar dricka" Sitter uppe på diverse restauranger där man tar dricka. Det värsta är att det sitter inte uppe EN sån lapp, nej då det står på ALLA olika sorter, som att om man inte skriver det på colan, fantan och spriten så är det någon jubelidiot till människa som tror att det BARA gällde cola och därför glatt fyller på med is i sin Sprite efter han tagit drickan.....

Ett annat exempel: "Kan innehålla spår av nötter" Står på vissa förpackningar, har sett det på en på JORDNÖTTER! Det är så jävla lysande, säkert nån jävla dåre som käkade en förpackning eftersom det inte stod något om det.

På pressbyrån, "ställ koppen under kranen, tryck sedan på knappen." Nähä? Hade jag ju aldrig kunat gissa.

Min favorit: "Rökning kan ge allvarliga skador" Det var ju en väl bevarad hemlighet...... Tror inte att det finns en enda rökare i samhället som tror att det är så jävla nyttigt att röka att man gör det som ett led i sin nya hälsosamma livsstil.

Vilka hjälplösa inbecilla idioter det finns i vårt samhälle!


(Ett av alla dessa ljushuvuden som är ute på fri fot i samhället.)

Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0