The WTF of the day

En synnerligen märklig histora utspelades idag. Jag var och handlade och skulle ta bussen hem, so far inget spänande om man säger så men det är nu det börjar.

Jag väntade och väntade på bussen hem, den dök aldrig upp så till slut blev jag så less att jag ringde till kundtjänst. En jätteförvånad tjej där påstod att bussen skulle gå som vanligt men hon skulle kolla upp saken och återkomma. Efter några minuter ringer dom upp och då utspelar sig följande samtal:

-Hej, jag hörde att det var så att du saknade en buss?
-Ja det kan man säga, hoppas bara att inte ni saknar den.
(Tystnad)
-Eeehh joooo, det är ju som det vi gör.

-Va?
- Ja alltså bussen ska gå men vi har tydligen glömt schemalägga någon som kör den. Vi skickar en taxi.


Så någonstans i stan står det alltså en buss som någon glad chaufför har lämnat parkerad eftersom någon annan ska ju köra den snart.

Riktigt lysande if you ask me.

Out!/J


Funny shit

Fy faaaan, om någon ser ett par lungor ligga och skräpa någonstans så är det nog mina. Hostar som en 189årig tant som rökt gula Blend sen innan hon kunde gå. Kol och lugncancer skulle kännas lite som en lättnad just nu om man säger så.

Förutom det så har jag lyckats med bedriften att få feber oxå. Killar som är förkylda har jag ju avhandlat i tidigare inlägg men det är verkligen ingen lek.

Just nu är det So You Think You Can Dance, känns lite som på jobbet faktiskt, So You Think You Can Use A Phone har vi mest hela dagarna och det är ju alltid underhållande. Har kommit fram till att det är alldeles för många glada och positiva människor på mitt jobb. Det är nästan lite provocerande om man säger så.

Annars är det mest kul skit hela tiden. USA gick vidare i fotbolls VM?!?! I FOTBOLL?!?!?! och då menar jag fotboll, inte det där löjliga som dom kallar fotboll där man springer med bollen i händerna hela tiden. Det är ju för fan som att ishockey skulle spelas på grus eller att bandy egentligen är cykel. Det är förresten snack om ett VM i älgskidskytte, det ni! JA! Det finns en sport som heter så..... Hur den går till? Jaaa kan väl säga så här, först åker man skidor sen stannar man och AVSTÅNDSBEDÖMER några älgar, sen åker man skidor igen, sen skjuter man lite och sen är det spurtvarvet kvar.

Tro mig, jag har gjort ett reportage, det är förbannat actionladdat och en riktig publiksport.....inte

Jaja.

Out!/J

I do.......................n't

Grattis Victoria! Nu har du äntligen fått din bond dräng från Ockelbo. Kul för dig, tjoho och tjim men nu kan vi väl snälla gå vidare?

Hela jävla dagen har jag fått stå ut med en massa skit om giftermål hit och bröllop dit. Jag skiter ärligt talat i om kronprinssessan har gift sig eller inte. Det är väl bara lite tråkigt att Daniel har gått från att vara en lite vilsen Ockelbograbb till att vara ingift i en nazistfamilj men annars är det väl alla tiders.

Det mest intressanta tycker jag är att vi som samhälle lägger ner en sjuk summa pengar på detta spektakel.
"Nu ska Vickan gifta sig så då djävlar behöver vi stålar" Så lät det från kungahuset tidigare i år. Det är fan sjukt att vi kan dela ut en massa pengar till detta med ena handen samtidigt som skolor och sjukhus stängs för att samhället måste spara pengar.

Så för att sammanfatta det kort:

Om en nazistfamilj vill gifta sig så finns det pengar, men om Agda, 87 vill kunna få hjälp till toaletten för att slippa bajsa i sängen så finns det inga pengar. Om Lasse, 7år vill kunna gå i skolan som ligger nära så finns det inga pengar, men när Vickan ska gifta sig finns det pengar till att renovera halva jävla Stockholm?

Att ingen har ställt dessa frågor till våra makthavare förstår jag inte. Att det inte finns något samvete.

Vad fan händer när den fjollige vill gifta sig? Carl-philip? Stänger vi ner kollektivtrafiken då? När Madde har hittat någon som inte ligger med andra, vad händer då? Stänger vi av strömmen då i landet för att ha råd? Jag väntar med viss bävan på vad som kommer att hända.

Hoppas Vickan får en trevligt bröllopsnatt, Daniel lär väl inte ha en så kul natt. Han kommer ligga vaken, kallsvettig och ständigt mala frågan: "Varför gifte jag mig med den fula av dom?"

Out!/ J

School's out

Då var det studententider igen. Det är lite äckligt med alla dessa glada människor i vita mössor och fina kläder som är så obeskrivligt lyckliga. Man vill bara ta tag i dom, ruska dom hårt och förklara för dom att den bästa tiden i deras liv just har slutat.

Fatta vad skönt det var att gå gymnasiet. Man kom hem, mamma hade lagat mat, kläderna var tvättade och allting var handlat. Man satte sin lata tonårsröv på en stol och på sin höjd bäddade man sin egen säng. Välkommen till betala räkningar, jobba, handla, städa, tvätta och all annan skit era små studentjävlar.

Om ett år eller två kommer dom att inse hur bra dom hade det då. Visst, vissa av dom kommer fortfarande att bo hemma och sitta i källaren och spela WoW men alla andra normalt fungerande, socialt välanpassade kommer att inse att det inte var något att fira att man nu skulle klarar sig själv.

Så när ni vaknar upp ur bakfyllan så kommer ni nog att ångra den här helgen mer än en kille som haft sex med Anna Book. Just saying.

Out!/ J

Bloggelibloggish

Då var vi här igen då.

Hade en jävligt chill dag igår. Jag agerade pyroman, åt döda, kremerade djurdelar och sköljde ner detta med en svart vätska från ett multinationellt och imeralistiskt företag. Kort sagt, jag grillade och drack Cola.

Det var lite intressant, jag var tröttare än ett val löfte från Reinfeldt, tröttare än killen som försöker få Mona Sahlin att verka vettig, tröttare än en brat som jobbat en dag men ändå drogs jag med på en liten grillkväll.

Det var trevligt, svarta, förkolnade små köttbitar som när man skrapat bort den brända ytan var ca 0,2mm tjocka. Mina käkar rörde sig inte själva, det var jag för trött för men det gick till sist att få i sig lite mat. Fick även reda på idag att jag jobbar på söndag, tjoho! Så nu har jag bara lördag ledig innan mitt andra jobb börjar på måndag. Ser ut att kunna bli ett intressant experiment, hur många timmar kan man jobba innan man är så trött att folk frågar om man jobbar för Apple på deras fabrik i Kina.

Hörde av en jobbarkompis att det har varit massor med självmord där och de anställda nu har skrivit på något avtal där de lovar att inte begå självmord. Hur straffas de anställda som bryter mot det avtalet? Det vill jag veta. Hade varit lite spännande, han kanske tappar sin semester eller får jobba dubbelt nästa vecka? Jag vet inte.....

Nu ska jag dra vidare!

Out!/ J


RSS 2.0