Nice

Sitter hemma och tar det lugnt efter en galen dag på jobbet. Tydligen var det en eller två som hade upptäckt att I-phone 4 släpptes idag, skumt. Men ärligt talat, med den hysterin som har varit skulle man kunna tro att det är en jävla super telefon som kan teleportera folk och flyga till månen, inte att den har en bättre kamera.

Men! Nu till det glada och positiva för idag. Har precis upptäckt Oskar Linnros första skiva på egen hand och FAN vad bra den är! För er som inte har koll på vem han är så är han en av Snookarna, den långa. Den här skivan är en sån där skiva som gör en lite mindre bitter och hämndlysten mot världen.

Förutom det är allt precis som vanligt, människor är idioter och världen skule bli en bättre plats utan många av dom. "Vi har inte plats för fler invandrare" säger Sverigedemokraterna, jag ska någon gång göra en lista över vilka vi borde erbjuda i utbyte. Finns ju några stycken om man säger så.

Out/J

Top of the morning to ya

Klockan är alldeles för lite för att jag egentligen ska vara vaken men vad fan, nån gång måste man ju se hur världen ser ut i dagsljus.

Känner mig bara snäppet fräschare än en säl som träffat på ett gäng norrmän. Vill bara lägga mig i sängen och sova fram till nästa istid. Jag hatar egentligen att vakna, så egentligen är den ultimata lösningen för mig, koma. Riktigt schysst att bara ligga som en liten grönsak och bli uppassad på av ett helt gäng olika människor.

Nu får jag istället släpa mig upp och ta mig till jobbet och bli tvungen att vara trevlig mot människor som på något märkligt sätt inte förtjänar det. Så man får helt enkelt uppföra sig som en tjej. Man ler och är sjukt trevlig mot någon och sen när dom går därifrån så sågar man dom totalt.

Nä, nu ska jag sluta ta upp plats i cybervärlden, ska avluta det här inlägget och ge plats åt alla små glada WOW nördar.

Out!/J

I survived

Då har jag äntligen lyckats ta mig genom min lilla helvetesmånad. Jag har jobbat mer än en barnarbetare i Afrika som syr skor åt Nike. Jag har jobbat mer än vad Martin Timell kan låtsas jobba på en hel säsong av Äntligen Hemma. Jag skulle till och med dra det så långt att säga att jag har jobbat mer timmar än vad Linda Rosing har gråtit ut i Aftonbladet om Fadde.

Satt och funderade häromdagen och jag tror fan att jag ska bli Göteborgare. Fy fan vad skönt att bara glida runt, helt utan självdistans och bara leva i sin illusion om att: "Här är det minsann lite bättre än på alla anda platser" och säga saker i stil med: "Kanelbullarna är slut, men muffins." och tycka att man är så sjukt rolig att hela världens stand up comedy scener ligger för ens fötter.

Göteborgare är lite som moderater. De tycker att de är LIIITE bättre än alla andra men sen springer dom ändå runt och har sex med prostituerade. Fattas bara att de oxå börjar anklaga Aftonbladet. Förvisso ljuger Aftonbladet minst lika ofta som en politiker men i det här fallet känns det som att Aftonbladet är en ganska säker och pålitlig källa i jämförelse.
Out!/ J

RSS 2.0