Lazy friday

Då var det dags för ännu en "slå klackarna i taket och supa tills du tycker att en palm är snygg" dag. Men inte för mig inte. Nej nej, jag sitter och är allmänt trevlig och social mot världen just nu, frivilligt? Absolut inte. jag jobbar.

Men du får ju inte blogga på jobbet? Nej det får jag inte, men nu gör jag det via min mobil, på min rast:D In your face mr Runa!

Förutom det så är livet alldeles, alldeles, grått.


Nej, nu har jag nog piggat upp er tillräckligt!

Out/ J


Valdebatt kommer nog imorgon om jag orkar.

Ytterligare en random rubrik. In english

Jaha ja. Börjar känna för den här bloggen som en pappa som övergav sitt barn på julafton för arton år sen men som fortfarande skickar en pulka varje jul, i plast.

Den här bloggen är nog Sveriges med försummade blogg och hade den varit ett barn hade socialtjänsten kommit fortare än du kan säga Josef Fritzl. Lite så känns det faktiskt.

Men jag SKA skärpa till det här, den har ju haft en förvånansvärd lång livslängd om inte annat, lite som Ingemar Oldsberg faktiskt. Han börjar ju kännas tröttare än en helkväll med Filip och Fredrik. Dom gör mig fan mörkrädda, att man är två iofs måttligt begåvade journalister, men dock ändå journalister men ändå kan falla så djupt och sänka sig så lågt. De måste ha mindre värdighet än en politiker dagen innan val.

På tal om val. Är inte SD:s reklamfilm hysteriskt rolig? Att man kan kämpa så hårt som dom har gjort för att "tvätta bort" den främlingsfientliga stämpeln och sen göra en sån grej? Helt underbart.

"Vi är inte rasister" har jag nog hört fler gånger än en dålig ordvits från Arne Hegerfors, jag säger bara:
"Sören Andersson kommer fri ute på vänsterkanten, ja frisören skulle man kunna kalla honom"

och

"3-1 till sverige efter första perioden, det smakar väl fågel, eller vad säger du Ankan?"

Nåja, underhållande är det iaf. Det är ju lite som att Darin påstår sig vara artist när en SD politiker säger sig vara för invandring.


Out!/ J

RSS 2.0