SNOW SNOW SNOW

Snö så in i helvete. Var fan är den där jävla växthuseffekten när man behöver den?

Börjar bli sjukt trött på allt skitsnack om att jorden blir varmare, då har det ju iallafall missat Sverige, det får vi ju vara rörande överens om.

Det är så jävla mycket snö att en eskimå hade åkt hem för att få lite soligare och varmare klimat. Jag HATAR snö! Jag hatar iofs sommare och våren oxå men just nu är hatet mot snön nästan lika starkt som mitt hat mot Per Gessle. (Se tidigare inlägg)

Nu är det dags för mig att skita i den här skiten och göra nånting vettigare. Så jag ska inte jobba, det fattar ni ju själva.

Out! / J

X mas time

Då var det jul igen, i alla stugor och kojor. Om man inte bor på Lidingö, då är det ju mer slott.

Själv tillbringade jag julen på resande fot, har upptäckt ett jobb som nog är sämre än mitt, SJ:s kundtjänst. Fy fan snacka om att ha gjort en massa skit i sitt förra liv för att ha hamnat där. Hitler, Charles Manson och Astrid Lindgren jobbade nog där över julen.

Astrid Lindgren??!?!?!?! tänker du nu, samtidigt som du blir lite så där lagom Svensson upprörd över att NÅGON dristar sig till att säga något negativt om hela Sveriges lilla sagotant. Don't get me started om all skit hon har bidragit till men en kort sammanfattning:

Hon uppmuntrar till självmord bland barn, (Mio min Mio, polaren dödar sig själv för att rädda Mio. Bröderna Lejonhjärta, vi ses i Nangijala, jojo.)

Hon uppmuntrar till att unga tjejer tar anabola steroider (Pippi Långstrump, jag menar, kom igen. Hon bar för fan på en hästjävel ju.)

Hon uppmuntrar till att medelåldersmän ofredar små tioåriga pojkar. (Karlsson på taket)

Hon uppmuntrar till att vuxna jagar och låser in sina barn. När Astrid skriver om det är det lite gulligt och Emil är en sån liten busunge när Josef Fritzl gjorde det var han ett galet monster, lite sans i debatten nu.)

Mina tankar, min blogg, mina regler.

Out! / J

RSS 2.0