The boy is back in town

Då var man i den stora och fantastiska staden Luleå igen. Alltid lika trevligt, ingen hemma iofs, alla drog när dom hörde att jag skulle vara hemma men det får man väl leva med. Det klagas som fan på att jag ar stavfel i min blogg, jag är medveten om detta men det blir ofta så när jag slänger in inlägg på nätterna för då orkar jag inte alltid kolla stavning och sån skit, ser förjävligt ut men det får ni helt enkelt leva med era gnälliga jävlar.

Sen har vi ju Karin, den cp störda människan med den fula bilen ni vet? Hon klagade på att jag stavar hennes namn K stället för C men stavar själv sitt namn Cääärin, klicka på hennes länk  kommentarerna så får ni se. Karin, du kommer alltid att hete Karin i min blogg, hade du haft en snyggare bil så kanske, plus att du har stora fötter också.

Förutom det å blir et nte så jävla mycket action, blir sällan det i en stad där ingenting händer ch dom flesta är inavlade,inflyttade idioter från tornedalen. Min far är därifrån, hävdar iaf jag och mina syskon, han hävdar motsatsen så vi får nog forska vidare i detta känsliga ämne, återkommer med besked.

Out! 

I'm getting old

Sitter här och har en lite sömnlös natt, som vanligt innan jag ska någonstans. Det är fan helt sjukt, har jag en resa dagen efter så kan jag itne sova, även om det är en kortare resa eller en resa jag ofta gör. Jag ska inte cykla till mount everest eller segla jorden tunr, jag ska åka hem till morsan och farsan men men that's me.

Sitter och kollar på Macgyver och inser hur gammal jag börjar bli, han var cool när jag var liten, fatta den jävla grejen? Han var asball och alla ville vara som honom. Det är fan riktigt illa, jag har börjat komma påg själv att gnälla på ungdomar..... Det gör ju för fabra gamlingar... "Nutiden ungdom" jo jag tackar, det är bara att skaffa en rullator och boka plats på ålderdomshemmet dör man kan förtvina, bortglömd av världen och vänta på sin död.

Nu ska jag nog gå och vänta på morgontidningen, det gjorde alltid farfar. Han klev upp, gjorde kaffe och väntade på tidningen, den kom ju inte förrän 5! Shiiit.


Faaaan vad cool! En penna och ett gem sen kunde han göra en bomb!

Out!

It's a rainy day, halleluljah

Det regnar som ett motherfucker idag, det är inte bra för jag måste handla. Jag har suttit och väntat på att det ska sluta regna men det verkar inte som att jag och vädret riktigt kommer överens idag. Ska fan skicka en lönnmördare på vädret, iallafall regnigt väder borde utplånas från jordens yta. Jag hatar för varma dagar och jag hatar regn när jag måste gå ut. Hmmm kan bli komplicerat det här.....

Har ju som sagt installerat mitt lilla SÄPO statistik program och blir förvånad, det är folk från Gällivare till Malmö som är inne på min blogg, men inte en jävel lämnar en kommentar.Hade jag inte haft besöksräknare hade jag utgått från att den här bloggen är helt jävla död och stängt ner skiten. Nu tycker jag minsann att ni borde lämna en liten rad och iallafall berätta vad ni heter, var ni bor och hur gamla ni är så jag kan få reda ppå vilken målgrupp jag egentligen når med den här jävla skitbloggen!

DO IT!

Out!

Standstill at Eniro

Fan vad jävla lite som måste bli gjort på Eniro i Luleå ändå alltså. Har typ 1346483092 träffar på min blogg från denna arbetsplats. Intressant att se hur mycket tid som egentligen skulle kunna tillbringas med att hjälpa kunder men istället tillbringas på min blogg. Tror fan att det kostar 3000 kr i sekunden att ringa dit när dom inte har en käft som jobbar på det där stället.

Sen är det ju så jävla vettigt med Eniro också, kostar som sagt runt 3000kr i sekunden, fan om jag nånsin hamnar i ett läge där jag MÅSTE ha ett nummer så kommer jag ju inte att gå in på hitta.se på mobilen, jag kommer ju att ringa till en plats där det sitter några klåpare som kommer att leta ett jävla nummer i två timmar och det kommer att kosta mig tre miljoner istället. Om det blir så att jag måste ha ett nummer nånstans så är det fan billigare att köpa en laptop, teckna sig på ett mobilt bredband och sen gå in på företagets hemsida. Men alla har ju sina egna små vägar som dom väljer att vandra.

Så om du nånsin vinner drömvinsten på lotto och känner dig lite wild and crazy så kan du ju ringa Eniro och fråga efter ett nummer, det kan säkert vara spännande, men tror nog att det kan bli billigare att ta en taxi från platsen där du står än att ringa dit och be om vägen, bara ett tips. Hittar du inte ett specifikt nummer, så är det nog biliigare att testa alla telefonnummer i hela Sverige skulle jag tro.


(Ring till oss!, vi kommer bara att kosta dig din ekonomi, ditt hem och din bil. Det är snabbare än att hålla på med sånt svammel som att spela bort pengarna, ge oss tio minuter istället så är du totalt ruinerad efteråt, det LOVAR vi!)


Out!

Meet da man

Är inte det en intressant händelse när man för första gången träffar sina småsyskons nya pojkvän alternativt flickvän? I mitt fall är det iallafall så att när det gäller mina småsystrar så utgår jag per automatik ifrån att jag hatar killen. Han kanske är e sån där snäll prick som räddar hundvalpar och kammar kaniner på sin fritid men det spelar ingen roll, jag hatar honom.

Jag är nog en sån där överbeskyddande bror men jag menar hey, jag är kille jag vet mycket väl vad dessa små töntiga killar i keps och fula skor är ute efter, just det. Jag kan på sin höjd kasta ur mig ett frostigt hej men där nånstans tar det stopp, det är inga kramkalas och välkommen till familjen tal här inte. Det borde man ju faktiskt testa nån gång, springa fram till killen, kasta sig i hans famn och bara filmhångla upp honom mot en vägg. Då hade han ju kommit ihåg en om man säger så.

Men i mitt fall är det mer
"Passa dig, annars går för dig som det gick för Achmed"
"VIlken Achmed?"
"Just det"

Så om du någonsin funderar på att bli tillsammans med nån av mina systrar så har jag några tips:
Skottsäker väst, ständig vaksamhet och korsa inte några gator när du ser en bil med tonade rutor komma körandes i hög fart, för tro mig, den kommer inte att stanna. Var beredd på att köra en band of brothers dykning ner i nåt jävla hål istället.

Men men välkommen till familjen!


(Jag när jag får höra att min syrra träffat nån ny)

Out!

CSI MIAMI!

Så jävla värdelös serie det är! Den är så förbannat jävla trovärdig och verklighetstrogen. Jag satt och kollade på den och följande uttryck fanns FAKTISKT med!!

"Titta, en ask chokladpraliner!"
"Just det mäkret säljs inte i en enda butik i Miami!" (Vilket man ju självklart vet på rak arm bara så där! För Miami är ju en såååå liten stad.)


Men min favorit:

"Hittar du något på klockan?"
"Den går 11timmar före"
"Det är rysk tid, eftersom han inte hunnit ställa om den så kom han nyss till landet, kolla med tullen dom borde ha hans fingeravtryck"


Ingenstans gör man kopplingen att det KAN ju vara så att den går en timme efter, nej nej nej. Blev även lite nyfiken och googlade tidszonerna, det är typ tio andra länder som har samma tidsskillnad som Ryssland. Sen är det ju bara en liten del av Ryssland som ligger i den tidszonen. Räknar man in att den kan ha gått en timme efter så är det ungefär halva USA och tio andra länder som kan komma på fråga men Horatio VET att det handlar om Ryssland!

Det går ju på bästa sändningstid så det måste ju sitta massor med människor ii sofforna hemma som tycker att:
"Det här verkar ju rimligt" för när man har börjat tänka på dessa små händelser så klarar man inte av att se skiten längre, tro mig.


(Vi är övernaturliga superduper poliser, vi är ute efter dig!)

Out!

That's like.......sooo hot

Har kommit fram till att jag inte fattar mig på vissa saker här i världen.... Det intressanta i att förlänga ord har jag helt missat..... Alla borde ju fatta att det heter rowhsa och inte rosa, det heter ju tieeep och inte typ, det är jävligt fascinerande med allt man hittar i bloggar....

Varför i hela helvete ska man förlänga ord?? Jag hatade alla dessa jävla förkortningarna som finns, OMG, LOL och så vidare. Nu har man istället tyckt att det är en jävligt bra idé att lägga till en jävla massa bokstäver så att man inte fattar nånting överhuvudtaget. Det heter jah och inte jag tydligen...... Enligt denna logik borde ju du heta dy, fart borde heta farm eller nåt annat jävligt dumt, man lägger på en jävla nonsens bokstav tydligen..... Jävligt vettigt, om man tycker invandrare har svårt med svenskan så borde man kanske granska alla jävla idioter som är svenskar och därför inte har någon som helst ursäkt för detta.

Bästa uttrycket någonsin: Ahhh vänta, jag ska bara ta på mig ett careface först...... *snap* Ägd!

Jooo du det går framåt i världen, om detta är den ungdom som ska ärva jorden så är det ju bara att skita i källsortering, släppa ut så jävla mycket CO2 vi bara kan och inte ge dom nån jävla planet, dom skulle bara sabba den ännu mera!

Out!

So am I still waiting

Idag är en sån dag, jag bara känner för att ta med mig ett baseballträ ut på stan och bara ta hand om alla störande individer jag råkar springa på. Alla dessa jävla idioter som springer runt och tror att dom är så jävla balla fast dom bara är så cpstörda och jävligt irriterande.

Jag ska snart bege mig till Stubo, den underbara bostadsförmedlingen som envisas med att dom har skickat en hyreskontrakt till mig och dom kan inte förstå varför jag inte har skickat tillbaka ett påskrivet kontrakt, bara ett litet problem där, jag har aldrig fått någon kontrakt att skriva på!!!!!! Så nu måste jag bege mig dit och skriva på kontraktet på plats bara för att det tydligen är alldeles för svårt att posta ett brev, som skulle postats för en vecka sen, jag blir så jävla trött.

Nåja, har ju till den sista på mig att förlänga men det är ändå förbannat störande, jag blir så jävla less på sån skit. Tycker att man bara borde lina upp dom på en bro och knuff,knuff,knuff SPLASCH!

Out!

Kan mycket väl vara så att nästa inlägg som publiceras inte är skrivet av mig utan av min cpstörda syster och hennes utvecklingsstörda kamrat "Anna". Dom har tjatat som fan om att få gästblogga och det kan jag ju förstå eftersom den här bloggen är så jävla grym, så kanske tillåter dom att få sola sig i min glans för en kort stund.


Out! Out! Out! Out!

The way we are

Det är trevligt att se att Luleå nu har seglat upp i toppen av min lista på antal besökare. Nu känns det som att det står lite mer normalt till med min statistik, Luleå etta, Stockholm två, Sundsvall tre men Kåge is still going strong på fjärde plats.

Eftersom det är så pass många läsare från Luleå har jag nu en uppmaning till alla läsare från Luleå, håll ett extra öga på min syster nu när jag inte är i stan! Detta kan låta överbeskyddande och löjligt men jag är jävligt oroad lver hennes umgängeskrets som hon har nu för tiden,

Men dom är ju så snälla och trevliga flickor tänker ni säkert nu, men ni har lika fel som alla sportjournaliset har på Aftonbladet och Expressen inför varje jävla fotbolls EM och VM. "Nu tar vi guld" Jojo. På ytan ser dom trevliga ut hennes vänner men jag vet bättre! Granskar man dom så ser man snart vilka patetiska ursäkter till människor dom är! Har inte riktigt tidd och utrymme att lista alla onda människor så här följer en snabb sammanfattning:

"Anna" som jag envisas med att kalla henne för, fortfarande för att hon heter det är en av dom farligste och tror hon numera blivit uppgraderad från fullkontaktskaratekamrat till siamesisktvilling till min syster. Hon hatar livet, hon tycker att hundvalpar är fula och borde dö, hon super en bag in box lite för ofta och terroriserar sin omgivning med sin bittra och deprimerade livssyn, hon håller även på med sån där låtsasgymnastik, yoga eller yogi eller vad det nu heter, Ondskan sipprar ur varje ven och por på henne helt enkelt. Vitaminvatten dricker hon också, mesigt och bögigt, eftersom jag tror att hon är en kille.

"Karin" som jag döpt henne till, skitbra smeknamn på en tjej som heter Karin tyckte jag är också en bitter och misslyckad individ som envisas med att tortera killar och tvinga dom till "Fiiiiilmkvällar" När det misslyckas så terroriserar hon istället min syster och tvingar henne att åka på turne med Karins fula bil. Där dricker dom kaffe och låtsas vara intresserade av varandras liv. Mycket löjligt och patetiskt, men ondskefullt.

Julia, Lisa och alla ni andra får ursäkta, nu ska jag sova, dissar er nån annan gång!


Out!

W890 Fuck

"ring" "Ring" "RING!!!!" så känns det nog för dom människor som försöker få tag på mig just nu.

Min mobil är just nu ett enda stort jävla clusterfuck, den vill inte fungera speciellt ofta. Tydligen kan den vara påslagen och jag får inte samtal och inga sms förrän jag startar om den, då går det att ringa till den igen plus att alla sms kommer samtidigt.  Den är glapp i laddaren så när man har handsfree funkar den då och då. Det känns som att den bestämmer vem jag ska få prata med eller inte, beror på vilken sida den vaknade på i morse.

Just nu är det lite som att min telefon har hoppat utför ett stup, landat på huvudet och ligger nu i respirator. Den vaknar till liv lite då och då till allas förvåning och glädje, men sen försvinner den tillbaka in i dimman igen. Snart kommer den väl att "flat lina" totalt. Hör ni mig skrika "CLEAR" här i lägenheten så vet ni ju att jag försöker rädda mobilens liv.

Det är ju så jävla fittigt irriterande.


RÄDDA MIN MOBIL!!!!!!


Out!

Twist of fate

Sitter och plitar på en uppsats som snart ska vara klar, varför kan man inte bara skjuta mig istället? Hatar att sitta och ordbajsa om ämnen som jag inte tycker är jättespännande. Det roliga är att jag ska skriva en uppsats om Internet och dess påverkan på det sociala samspelet, funderar på lyfta fram den här bloggen och förklara att utan Internet hade ni aldrig fått njuta av såna underbara och intressanta inlägg som ni nu får göra.

Min lägenhet känns ungefär som en liten fängelsehåla just nu, sitter mest inne och skriver och pluggar, försöker hinna färdigt, kommer jag nog att göra men hatar att sitta och hora med skitjävla ämnen som jag bara läser för att det inte fanns något annat att läsa under sommaren.

Ska ta mig i kragen och skriva färdigt uppsatsen nu, tror jag iallafall.

Out!

Dressed up, to fuck up

Det var en text jag såg på en tshirt alldeles nyss när jag vandrade runt på stan helt planlöst utan något som helst mål. När jag såg den texten så slog det mig, borde inte det varastandraduniformen för alla killar som går ut på fredag och lördag kvällar?

Jag menar 99,99% av alla killar super sig för fulla, hamnar i slagsmål, raggar upp den fulaste brudenn på stället, är otrogen mot sin flickvän eller får åka hem igen, ensam efter en totalt misslyckad raggningsrunda. Ofta inträffar flera av ovan nämnda saker för en och samma kille, ibland alla.

Så istället borde man införa npgon sådan uniform så att det inte råder några missförstånd så att säga.....

Bara en tanke.....


Out!

New names

Sisådärja!

Nu har dödslistan fått några nya namn, var trött som ett as igår och lyckades somna, vaknar helt plötsligt av att telefonen ringer. Det var tydligen en viss liten individ som kom på att det klart att man måste ringa och "kolla läget" och det är ju alltid jävligt uppskattat. Sen tog det ett hyfsat tag innan jag kunde somna om, lyckades till sist göra det och vaknar halv åtta av att en annan kompis ringer och "kollar läget". Jaaa ni, stackars människor vad ni kommer att få springa när jag har lyckats få tag på min stridsvagn som jag önskat mig varje jul sen jag var en liten grabb.

Det var lite som Stewie i Family Guy, jag hade planer på världsherravälde redan som väldigt liten och de planerna har ju inte avtagit med åren, tvärtom om man säger så. Så nu jävlar! Varför ringer ingen och "kollar läget" på normala tider? Helvete, måste nog skaffa nya vänner som har rosa skjorta och jobb och som endast ringer för att planera nästa middagsbjudning.

Out!

Just a test

Jag har precis installerat ett statistikprogram på min blogg. Blev nyfiken på var alla ni som läser den kommer ifrån och resultaten blev väl minst sagt förvånande om man säger så... Nu är det ju bara baserat på gårdagen än så länge men om det stämmer så är jag fett stor i Kåge, fråga mig inte vart det ligger eller varför. Örnsköldsvik och Luleå.

Sen är det lite spritt mellan Stockholm, Härnösand, Sundsvall och Gävle. Men det är lite intressant.

Nu tänkte jag testa hur pass intresserade ni människor egentligen är av den här bloggen. Jag ligger rätt stabilt i läsarantal nu men är sugen på att få uppp det och orkar inte hålla på komentera andras bloggar eller försöka promota min blogg, har aldrig gjort det och kommer nog inte heller att göra det. Så nu tycker jag att alla ni som läser min blogg, skicka länken nedan till alla på er msn lista så får vi se hur många läsare vi kan komma upp i. Det är lite horigt men intressant att se hur många av er som faktiskt skulle göra det, plus att jag har ju som mål att slå ut blondinbella från bloggtoppen.

http://antidetmesta.blogg.se

Skicka och se vad som händer!

Out!

Niggerballs

Detär en rolig debatt tycker jag, man får inte säga negerbollar!!! Det kan vara känsligt, det kan det nog i och för sig vara för några hyperkänsliga individer men är det verkligen där vi borde börja?

Vi tycker att det är yttrandefrihet att publicera bilder på muhammed med en bomb i turbanen, det är humor och inget man ska ta på allvar... Hmm att pissa på en världsreligion och dess utövare känns som aniiiiingen större övertramp än att kalla ett bakverk för negerboll men jag vet inte... Gulsot känns också lite rasitiskt mot asiater om du frågar mig, vitsippa borde det faktiskt inte heller få heta, jag känner att jag tar fett illa upp av det.

Nä nu ska jag gå och fundera vidare på detta enorma problem..



Varför i hela helvete ska den kallas chokladboll förresten?
Det är väl för fan inte choklad i receptet! Kakao, men fan ingen choklad!


Out!

Extreme house destroyer

Sitter och kollar på Extreme Home Makeover och funderar lite runt det där- Huset odm bygger är ju givetvis assnyggt och riktigt jävla coolt men om familjen har en 3åring och en 5åring så bygger dom rum anpassade för barn i den åldern typ ett prinsess rum och ett piratrum. Jävligt sött nu, inte så jävla sött när dom har blivit 13 och 15 eller? Tänk er själva, du tar hem en brud, hon gillar dig, du gillar henne och sen kommer kommentaren:

"Hey baby, vill du hänga med till mitt piratskepp och hångla lite, du kan få vara kanonkulan i min kanon?"
Ehhhhh skulle nog tro att det inte är så jävla gulligt då. Det känns bara som helt jävla idiotiskt och som att familjen måste bygga nya jävla rum när ungen blir lite äldre. Slöseri med tid och pengar och ganska kvalificerat vansinne om ni frågar mig.

Ska det vara så jävla svårt? Bygg ett schysst hus men ge fan i att bygga in ett sagoland, racingbanor och piratskepp så kan ungen bo i det rummet till han eller hon flyttar hemifrån!.

Varför måste det alltid vara 30min varje avsnitt när folk sitter och lipar hela jävla tiden? Okej dom som får ett fett hus om dom gråter, självklart. Men här börjar typ killen som levererar spik att gråta för att han är såååå tacksam för att han får hjälpa till.

Cp


(Nu på DVD, se när snickarna gråter som små barn, hela tiden! Flera timmar med tårar, nu i speciell samlarutgåva!)

Out!

GAAAHHHH

Varför måste pensionärsjävlarna gå med 2meters avstånd mellan varandra på alla gång och cykelbanor??? Var på väg hem idag efter att ha handlat, cyklade med kassar vilket betyder att man inte har speciellt bra styrförmåga vid låga hastigheter och fyra!!!!!!!!!! gånger så kom små trevliga och söta små gubbar och gummor vandrades med varandra. Dom var strategiskt utplacerade och ALLA gick med ett avstånd som gjorde att det inte gick att komma runt dom eller mellan dom! Satan vad irriterande! Precis när jag tagit mig förbi dessa hinder, med fara för mitt och deras liv bör tilläggas så hade jag äntligen börjat få upp farten och DÅ! Då står det en riktig jävla jubelidiot mitt i vägen och smsar!!!! Jävla dåre, långt hår, skägg och keps såg ut som ett riktigt jävla miffo, helt obekymrat stod han där och skrev förmodligen sitt livs historia så jävla lång tid som det tog!!!

Satan skulle egentligen ha kört över honom och sen tittat tillbaka med förvånad min: "Nämen! Stod du där och messade, var ju en skitdum idé av dig din jävla superdåre". Sen skulle jag ha sprutat lite grus i hans buskiga skägg och glatt cyklat därifrån nynnandes på: "Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram" Inte en dåre i skägg och keps iallafall!


Out!

Scrubs

Jag vet inte riktigt vad det är som gör det men det känns ofrånkomligt att Scrubs är en av de bästa komediserierna på ett bra tag. Min förra favorit var Spin City och det är ganska uppenbart att det är samma killar bakom båda serierna. Scrubs är bara genialisk, rolig och förbannat underhållande. Har sett precis varenda avsnitt som kommit ut och kommer att fortsätta följa serien, hoppas bara att den inte börjar suga balle som så många serier gör när man låter dom gå en eller två säsonger för länge. Bra exempel på det : Arkiv X, Spin City och alla 453 olika versioner av CSI.



(Bästa scrubs scenen)



Out!


Rainman

Hej hej alla läsare! Idag har jag varit på stan och hade på mig följande outift:

Nej jag orkar inte.............

Don't get me started som dom brukar säga "over there". Har en seg dag idag, har faktiskt varit på stan men sen började det regna så då städade jag katastrofområdet till lägenhet som jag har. Det enda som var lite roligt var att när jag var på väg hem så gick jag förbi en kille i en kostym som såg skitdyr ut och riktigt stajlad frisyr, haha. Han såg nog rolig ut när han kom fram, det tilltalar min elaka humor på något märkligt sätt. Men du får ju skylla dig själv om du går ut i kostym en lördag..... så känner iallafall jag.

Out!

Top of the morning to ya!

Jaha då var det helg då, mycket trevligt, det kvittar ju ganska mycket under sommaren egentligen men tänkte att man kanske borde få det sagt ändå.

Jag satt med en liten fundering igår när jag kollade på friidrotten igår kväll. Så fort det handlar om grenar där någon form av löpning är inblandad så är det nästan uteslutande svarta personer som deltar, eller iallafall som vinner. Dom har ju alltid med några vita snubbar som suger balle och kommer i mål sisådär 30minuter efter att dom andra gått i mål. I USA så är svarta överrepresenterade i fängelserna........ Jag får inte ihop det, borde inte dom kunna springa från polisen?

Ja jag vet inte, det är bara så min hjärna fungerar ibland, mysterier jag tycker borde lösas.


Out!


RSS 2.0