Show me a good loser, and I'll show you a loser.

Välkomna till min blogg gott folk!

Har beslutat mig för att bli en av alla dessa människor som tjänar miljoner på sina bloggar och därmed kan jag bli ekonomiskt oberoende på detta sätt..... mycket bra idé!

En annan bra idé fick jag tidigare idag under en rätt soft morgon däe jag slutade tidigt och började bege mig hemåt. Under min hemfärd passerade jag cirka 17 kiosker men tänkte ändå i min förvirrade sinnestillstånd att: "Jag orkar inte gå in på någon av dessa utan jag tar kvartersbutiken alldeles vid min lägenhet, behöver ju ändå bara fylla på mobilen och köpa cigg."

Det kändes som en jättebra idé ända till jag kom in i kvartersbutiken och upptäcker att det inte är den vanliga killen som brukar jobba utan förmodligen en släkting eller vän, efter det utspelade sig följande samtal:

Jag - Hej, behöver refillkort till min mobil.
Han- Comviq?
Jag- Nej, Halebop
Han- Comviq?
Jag- Nej, Halebop
Han- Comviq?
Jag- HALEBOP
Han- Nej, comviq
Jag- Näää, ett rött marlboro

Sen fick jag, idiot som jag är promenera tillbaka genom halva jävla stan tillbaka till en av de kiosker jag inte orkade gå in på. Det intressanta var när jag gick och svor för mig själv och undrade hur i helvete de bara kan ha comviqkort passerade kvartersbutiken och ser en SÅ STOR affisch "Tanka din mobil här, ALLA operatörer"


Så det bättrade inte direkt på mitt humör, men vad ska man göra?

Ha det bra



RSS 2.0