Im Da Bloggmeister

Den här bloggen leker livet som vanligt. Bloggaren bakom bloggen leker livet än mer. Nu börjar man närma sig jul lovet och det ska bli en välbehövlig paus i livet som student. Nu känns det ju iofs som att vi redan har tagit jul lov eftersom man oftare träffar folk från klassen på Wayne's Coffee än på föreläsningarna men men who am I to judge?

Som Zlatans tatuering säger: Only God Can Judge Me

Så får det nog bli. Kanske jultomten kan döma mig oxå? Han har ju tydligen värsta SÄPO fasonerna när han springer runt och bevakar vem som har varit snäll eller inte.... Varför döpte man honom efter den plats där man byggde huset på? Det fattar inte jag....

Nu ska jag glida vidare och kolla på So you think you can dance (dance, dance, dance)

Take Care!/J

Tuesday All Over Again

Känns obehagligt välbekant att sitta och uppdatera min blogg igen. Varför gör jag det kan man undra? Tro mig det undrar jag också över...

Just nu finner jag mig själv fascinerat följa diskussionen och debatten om SverigeDemokraterna. Jag tycker att det är väldigt intressant att följa den för den berör ju något som får anses vara grundkärnan i Sverige, yttrandefriheten.

Jan Helin, chefredaktör på Aftonbladet har deklarerat att där får minsann inte SD köpa reklamplatser vilket jag tycker är intressant för om man ska göra en moralisk värdering av precis alla som annonserar i tidningen så kan jag inte se att man borde få göra reklam för telefonsex, kvinnoförtryck och kvinnoförnedring enligt många, företag som H&M och andra som har använt sig av slavarbete i öststaterna borde rimligtvis inte heller få plats i en tidning som nu ser sig själva som en moralisk väktare för det svenska folket.

Thomas Mattson, Expressen har tagit den andra sidan av debatten, där får SD annonsera i fri demokratisk anda, sen om han gör det för att vara tvärtemot AB och tjäna lite extra läsare eller om han verkligen anser det vara så låter jag vara osagt. Men jag föredrar hans syn på det hela, för om chefredaktörer ska fatta beslut om vilka åsikter som får finnas i svensk politik anser jag att vi är på väg mot något väldigt galet. För vissa anser ju att SD är helt rätt ute, de kan till och med ta sig in i riksdagen och ska majoriteten få styra så borde man ju alltså hellre ge plats åt SD än Centerpartiet eller KD för de ligger väl lägre än SD i mätningarna har jag för mig.

Censur i Sverige, det skrämmer mig som blivande journalist om jag ska vara helt ärlig, snart får man väl inte skriva om Lazio i fotbollen för de har ju uttalat fascistiskta sympatier, grundades i Mousollini andan så att säga. SS Lazio, borde censureras va?  Kristianstads Kanot Klubb blir ju KKK!!!! BORT MED DOM! Om en tränare eller ordförande uttalar sig nedsättande om något borde hela klubben censureras då? IFK Göteborg borde ju rimligtvis censureras efter att Glenn Hysen kallade en kille neger, för Glenn Hysen o IFK är ju lika nära förknippade som Tony Irving och homosexuell.

Ju mer tid SD får i media ju mer framstår dom ju som riktiga sopor, ge dom tid i parlamentet, ge dom all mediatid som finns tillgänglig innan valet, ge dom tillräckligt med rep för att hänga sig själva. Ingen vill debattera med SD? VARFÖR INTE? Det känns som att en hyfsat påläst femteklassare skulle sopa banan med Åkesson och hans nazistkompisar. Hans debattartikel var ju ett typexempel på varför man ska ge tid till SD i media. Tänk lite alla tidningar, radiokanaler och tv kanaler. Släpp fram dom och låt dom skjuta sig själva i foten!

Take Care!/ J

Oh My God, Is it? It is! IT'S ALIIIIIIVE

Ja gott folk, min blogg lever igen. Varför vet jag itne riktigt eftersom det inte finns en käft som läser den längre nu när den legat nere ett halv år eller så men jag kände att det var dags att dra igång den igen.

Har ju varit fruktansvärt upptagen med att vara en duktig student den här terminen och märkligt nog har jag överlevt alla kurser, alla tentor och alla uppgifter, ligger inte ens efter och det hände sist?? Just det ALDRIG!

Annars leker livet, rosa små moln på himlen och fågelsång så fort jag kliver utanför dörren, mitt bittra jag är ett minne blott och den här bloggen kommer från och med nu att handla om mode, små användbara tips som exempelvis att om du kör disktrasan I DISKMASKINEN så kan du använda den igen! Tack för den, ALLERS.

Hmmm annars så är det inte så mycket nytt och spännande, njuter av diverse tidningar och deras fantastiska formuleringar som dessa:

Följ Usain Bolt i 100 meters finalen, Aftonbladet rapporterar minut för minut!
(Bolts tid i mål strax över 9.5 SEKUNDER, tack AB!)

Han var märkbart oberörd.
(Expressen)

Jag minns ingenting, Hammarbystjärnan berättar ALLT om olyckan.
(eeeee?)

Återkommer väl med fler lysande citat lite senare!

Take Care/ J "The one and only"

RSS 2.0