It's getting hot in here

Damn vad varmt det är idag och har varit hela jävla veckan. Fy fan vad less jag börjar bli på värmen. Känns som att man är en jävla bakpotatis i en bastu som tagit en sväng förbi eldarna i helvetet och nån jävla tomte har låst dörren så man inte kommer ut.

Orkar knappt röra mig och att ta en sväng på stan känns som ett helt jävla projekt. Läste i en blogg (wayne nilssons) om att han kände för att utmana solen på duell och precis så känner jag just nu. Skulle vara riktigt skönt att ta död på den jävlen så man fick lite svalka nån jävla gång.

Nej gott folk, nu ska jag gå och bada i istärningar och fortsätta kolla upp sistamminuten resor till Grönland, hänga lite med grönlänningar känns som en perfekt helg just nu, men dom har väl förmodligen också någon jävla värmebölja, har man ju hört från Al Gore, så nu går det åt helvete med hela planeten!



Isberg

Vadå beach 2009? Isberg 2009 is more what I like!

Nazifuck

Satt och läste ett reportage i en tidning alldeles nyss och där uttalade sig doktorand Johan Östling med följande:

" Det första svenskarna associerar till när det gäller Tyskland är Hitler och Förintelsen, vilket på sätt och vis är ensidigt"

Är du helt säker på det? Att det är "på sätt och vis ensidigt?" Självklart är det jävligt ensidigt om det nu är så men det känns ju på sätt och vis ofrånkomligt, jag menar Hitler var en jävligt galen snubbe som utrotade runt 6 MILJONER männniskor så om man förknippar Tyskland med den maktgalne dvärgen så får faktiskt tyskarna ursäkta anser jag.

Jag menar det är ju så med allt, förknippar du 11:e september med något annat än World Trade Center attentaten? Trots att jävligt många andra saker har hänt andra år den 11:e september. Dallas har många fina turistplatser, men man förknippar Dallas med att Kenndy sköts där trots att det är väl ändå lite ensidigt? Kanske finns jättefin natur runt Birkenau eller Auschwitz men det är ju ofrånkomligt så att även dessa platser förevigt kommer att förknippas med massmord och nazismen så jag tycker inte så jävla synd om tyskarna om jag ska vara helt ärlig.

Men det må ju vara det jag vänder mig mot är att människan har fått tid och resurser för att doktorera och när han får chansen att uttala sig om den så är det vettigaste han har att säga som ovan. Det känns ju lite som att jag skulle doktorera i ämnet 1+1=2. Fan vilken jävla nitlott det där måste vara.


En vinstlott till skillnad från Johan Östling
Inte Johan Östling om man säger så........

Insanity

En sak som har fått mig att tänka lite extra är det faktum att så fort en människa har begått ett brott, iallafall ett allvarligt brott så hävdar denne och den människans advokat att personen i fråga led av en allvarlig psykisk störning, som dock bara var temporär, alltså tillfällig. Eftersom den då var tillfällig så ska inte människan dömas för brottet och när den inte är bestående så ska människan heller inte dömas till vård eftersom den nu är helt frisk igen.

Det är ju ett ultimat resonemang men om brottslingar får använda det så borde ju jag också få göra det i de situationer jag anser att det passar.

"Jag kan inte komma in till plugget idag"
"Varför inte det?"
"Nej jag lider av en allvarlig psykisk störning"
"Oj fan, när kommer du då?"
"Kommer imorgon, den är bara tillfällig"


Eller:

"Men älskling jag hade kommit ihåg vår ettårsdag men jag var tillfälligt sinnesförvirrad"

Eller:

"Jo jag vet att det kan se ut som att vi söp oss asfulla och sen sprang från notan men jag var psykiskt störd så jag är tydligen inte ansvarig för mina egna handlingar längre."

Jag säger inte att det aldrig är så att människor lider av psykiska problem men för helvete, varenda jävel som snattat en chokladkaka kör "tillfälligt galen försvaret". "Jag gick och hämtade ett jävla hagelgevär och knäppte ett par snubbar som mobbade min son, de stod och såg livsfarliga ut på sina mopeder men jag var tillfälligt galen så det är tvärlugnt", femtonåringar förtjänar visserligen att skjutas men ändå, kom igen. Tydligen är det så att det itne finns någon människa som begått ett brott för att de kände för det eller tyckte att det var en bra idé just då. Känns som att ingen någonsin blir mördad för att han eller hon förtjänade det och det tycker jag är jävligt konstigt för jag kan komma på en hel lista med människor som faktiskt förtjänar att dö,.

Så om det finns någon jävla rättvisa här i världen så borde alla människor få ett visst antal galenskapskort att spela ut som man fritt får förfoga över och använda när det passar bäst för just dig.

Fan vad jävla trött jag blir.

Jo förresten, Michael Jackson dog tydligen inatt. Jävlar vad tragiskt, alla har hatat snubben och kallat honom pedofil i massor med år men nu när han är död så ska alla vara så jävla ledsna och ha långa inlägg på sina bloggar om hur mycket de saknar honom och vilken otrolig talang han var.

Min åsikt? One down på min lista över människor som borde dö............. Many to go


Play with your mind

Jag kom fram till en sak inatt, jag tror att jag ska bli psykolog. Det känns som att jag har alla förutsättningar för att att bli en satans bra psykolog.

Få se nu här: Jag hatar egentligen människor och det värsta jag vet är människor som inte kan hålla sina problem för sig själva. Jag avskyr människor i yngre tonåren ännu mer, eller framförallt dessa killar i 13-16 års åldern som inte fattar vilka idioter dom är. Ni vet vilka jag menar, dessa små små små killar som snusar och som har "Öh" som det vanligaste ordet i sin vokabulär. Eller dessa jävla fjortisbrudar som driver runt i gäng och för ett satans liv samtidigt som dom tror att alla tycker att de är SÅÅ snygga och intressanta. Sen är det så att jag också hatar små barn. Jag gillar inte deppiga och sura människor och människor som gnäller anser jag vara ett snäpp under Helge Fossmo och ett snäpp över Hagamannen.

Så jag tror nästan att jag ska lägga ner alla år som behövs bara för att bli en riktig psykolog istället för nån misslyckad hippie jävla psykologjävel som sitter där i sin jävla poncho och säger saker i stil med "Hur får det dig att känna?" Nej nej nej istället skulle det nog låta något i stil med detta:

Patient: "Jag är så deprimerad, känns inte som att jag orkar leva längre."
Jag: "Vad säger du om att testa en grej? Sluta gnäll så blir det nog bättre"
Patient:"Nej men allt känns meningslöst"
Jag:"Jo men du kanske äntligen har insett hur ditt liv egentligen ser ut?"
Patient:"Jag vet inte om jag orkar leva längre"
Jag:"Men vad säger du om att ta en promenad? Vi kan gå förbi tågrälsen och om du fortsätter gnälla så lovar jag att du inte behöver tänka på självmord längre, det är lugnt. Jag knuffar ner dig framför tåget din jävla idiot"

Kan ta jobb på någon suicide hotline så skulle det nog bli någon form av rekord i antal självmord den kvällen jag stämplar in för första gången. Jag tror att jag har hittat mitt kall här i livet, får nog glömma alla andra framtidsplaner och istället satsa på det. Om jag sen vill bli "en i gänget" bland psykologerna får jag börja klä mig i några batik tyger och röka på, flytta in i något jävla vänsterkollektiv och "bolla med känslan" eller nåt i den stilen.

Godmorgon på er!
 

Die brat, die

Nu är klockan lite för mycket för att jag egentligen ska orka skriva något men what the fuck, man måste ju bjuda på lite underhållning i era annars så meningslösa och intetsägande liv.

Just nu sitter jag här och funderar rent allmänt på vissa saker:

Hur kan vi egentligen motivera att människor som använder z istället för s fortfarande får leva?

Det är ett mysterium och kommer alltid att vara det för mig. Får organisera en liten razzia och tvångsomhänderta dessa människor eller "omlokalisera" dom till något jävla arbetsläger där dom kan "omskolas" till att bli vanliga, normala och vettiga personer som kan klä på sig själva.


Varför får Jackpot och såna skitprogram fortfarande få sändas?

Ring mig NU och ge mig rätt svar så kan du vinna 3000.00000! Men det är ett jävla skitord som egentligen inte finns så INGEN kan någonsin komma på det om dom inte är helt jävla cpstörda eller invandrare som inte kan svenska språket. Är du en normal medborgare med normala kunskaper i svenska språket så är det kört för din del!


Hur i hela helvete kan Sofie Fahlman, Blondinbella och Kenza fortfarande få existera?


Alla dessa människor som inte har något bättre för sig än att berätta om sina outfits och vad dom åt till lunnch och var dom åt borde mista sin existentiella rätt i världen. Om dom inte har något bättre för sig så har dom ju bevisat att de tar upp plats som kan användas bättre av andra människor, ta bort dom och ge utrymmet till någon som faktiskt kan göra något vettigt. Nobelpris? Nej då men en jävligt fin Gucciväska!


Varför får Per Gessle göra musik?


Har jag redan tidigare funderat runt i min blogg, se Per "motherfucking Gessle"

Varför frågar man alltid om en människa sover när man ringer sent? Sover dom svarar dom väl inte?

Känns också som ett helt jävla rubbat beteende, att fråga om någon SOVER, sov kan jag väl köpa men sover? Nej det gör dom inte din dumma idiot så sluta fråga om jag sover när ni ringer eller messar mig på natten!

Utöver detta så funderar jag på att sova, tror jag ska göra det........

Out!


Summer's almost gone

Jahapp då har vi haft våra tre soliga dagar den här sommaren och nu är det bara att börja leta i garderoberna efter jackor, mössor, kängor och skoteroveraller. Det var trevligt med sol men nu är det ju slut på det och om man vill se solen igen får man helt enkelt åka utomlands till något land där sol är en lite vanligare företeelse än i Sverige.

Irak, Afghanistan och Iran är länder som är ganska varma har jag hört sägas, en lten negativ sak med dessa länder är att du förmodligen kommer att bli jävligt poppis som vit svenne och då menar jag inte poppis som i att "allavillvaradinvänochhängameddig poppis" utan jag menar poppis som i "skärahalsenavidirektsändtvframförenflaggamedteckenpå poppis". Det är ju alltid lite tråkigt....

"Hur var din semester?"
"Jo fan, den var helt okej, lite jobbigt att bli tillfångatagen av jihadisterna men annars var den hyfsad. Lite taskiga rum, satt inspärrad i en mörk källare med ögonbindel mest hela tiden så solbrännan hann man ju inte jobba på. Sen var det ju ruskigt nära att de skar halsen av mig men eftersom jag råkade sitta med en amerikan så fritog CIA och militären oss till sist."

"Men UD då?"
"Fantastiska killar och tjejer, de skickade ett vykort och beklagade att de inte kunde göra nånting men berättade att alla därhemma hälsade så gott."

"Så jag funderar nog en gång till innan jag tar en sista minuten resa till Bagdad igen men barnen trivdes ju iallafall, de fick ett eget raketgevär och hade skitskoj med det"

Så jag hoppas att ni tog tillvara på den sol vi fick här i Sverige, för utomlands vill man ju helst slippa åka med tanke på vilka följder det kan få. Men jag åker fan hellre till Bagdad och blir tillfångatagen än att åker på charter med andra svenskar. Känns som hela idén med en resa är att slippa svenskar men sån tur har man ju aldrig. Man får tillbringa sina två veckor med Lotta och Pelle istället för att lära känna några schyssta personer dit man ju faktiskt reser. Plus att Lotta och Pelle förmodligen har en eller flera som ungjävlar som skriker hela flygresan, lever om som satan varje morgon vid sex på morgonen och sen måste DU hålla käften efter åtta på kvällen för då sover ju ungjävlen och får inte bli väckt, trots att den väcker dig varenda jävlafittmorgon.

Så ha det så bra utomlands!

What if.....

Tänk om livet vore lite mer som på tv, fan vad mycket mer intressant och roligt det skulle kunna bli. Man skulle kunna vara nån cool läkare i House eller Scrubs, man skulle kunna vara någon hemlig agent i Alias, eller bara vara asrik och dryg som satan för att din mamma äger Falcon Crest. 

Lite jobbigt om man skulle råka hamna i Tillbaka till Aidensfield, skulle ju kännas som Guds straff eller nånting. Man får bo i nån jävla stuga på engelska landsbygden i en liten by där det inte händer ett piss någonsin och nån har ändå beslutat sig för att göra en serie, hur tänkte man där?

Eller om man skulle hamna i Sex and the city, fatta den jävla grejen! Istället för nån cool kille får man vara en mesig kille som måste stå ut med allt detta tjatter och nonsensprat som någon gång handlar om sex eller skor men oftast handlar det ju egentligen om ingenting. Fan vad surt det skulle vara.

Ännu värre skulle vara att vara med i en ascool serie men man är den där tönten som ingen tycker om. Du får umgås med hemliga agenter, skitsnygga brudar som är så jävla bra i sängen medan du själv är........ bibliotekarie eller något annat nonsensyrke som typ serietidningsbutiksägare, du är totalt misslyckad och tråkig och får bara höra och se allt det coola som händer runt omkring en.

Jag skulle nog föredra att mitt liv såg ut som i serien America's funniest homevideos, men jag är killen som alltid håller i kameran, lite så känns det redan nu men skulle ju vara otroligt underhållande att alltid få se sina polare få en stege i huvudet eller se dom springa in i en glasdörr som dom tror inte är någon dörr.

Nåja, börjar bli dags för mig att dra vidare. Klockan är 22.22, lite coolt måste bara säga det. Tiden för inlägget kommer säkert vara något annat men i skrivandes stund är den det och det är häftigt, fråga mig inte varför, det bara är så¨.

Det är också skit tufft att alla motsatta sidor på en tärning blir sju, också skithäftigt, fråga inte varför.

I'm out!

Saturday, bloody saturday

Då var det dagen efter, för många är det nog en dag blandat med bakfylla och ångest, vad gjorde jag och med vem? men framför allt varför?

Själv sitter man här, inte alls bakis, bara lite trött och allmänt seg. Funderar lite på vad det här inlägget egentligen ska handla om, kanske några fler tips på outfits? Verkar ju vara det som gör att din blogg blir populär som satan.

Det är ganska pissigt väder och folk badar på utomhusbadet här utanför, varför i hela helvete gör man något sånt?

"Jag har en kanonidé! Vi drar och badar, skönt att förfrysa alla kroppsdelar och blir sjuk!"

Ibland blir jag väldigt fundersam när det gäller just hur en del människor egentligen tänker och resonerar. Finns så många jävla idioter i det här landet som helt utan självkritik går omkring och tror att dom är skithäftiga och coolast i världen. Det känns som en enda stor Idol audition om man säger så.

"Fy fan vad du är värdelös, sjung aldrig mer och dö snarast möjligt!"
"Ingen har nånsin sagt att jag är dålig!"
"Vem har du sjungit för?"
"Mamma, pappa och min pojkvän."

Ungefär så verkar många människor fungera i vardagen också.
"Jag är svinhäftig, jag lovar det är ascoolt att gå omkring i matrixoutfit på sommaren"
"Vem har du frågat?"
"Mamma"

Klart att mamma inte har hjärta nog att förklara för dig vilken talanglös nolla du är.

"Jag är så jävla cool för jag har en marc jacobs väska"
"Enligt vem?"
"Mina kompisar"

Du har egentligen inte några vänner, du har människor som tolererar dig din dumma sate.

"wow är skithäftigt"
"Säger vem?"
"Jag, för jag har aldrig träffat någon annan i det verkliga livet"

Plus att du förmodligen bor hemma i ditt pojkrum eller dina föräldrars källare, vilket som.

Jävlar vad irriterad jag kan bli på idioti och idioter.

Lovely..... or not

Jaha då var det midsommar, tjoho? Njae inte riktigt va?

Min kära familj har ju dragit utomlands, jo då! Dom stack till Mallorca idag, ska vara borta typ 7342 veckor och min bror är i Grekland så familjehögtid blir det ju inte riktigt tal om. Sen är det ju lite så att midsommar tappar sin charm när man inte kan umgås med familjen för äta nån jävla sill, dansa runt någon jävla stångjävel och sjunga pisslåtar är ju inte direkt något som gör en speciellt upphetsad om man ska vara ärlig.

Sen är det ju så att man hör av 63489 personer som önskar en glad midsommar, människor som man aldrig någonsin pratar med annars, människor som man inte ens har kvar numret till så därför får man massa sms med trevliga midsommar hälsningar från diverse nummer som man inte känner igen eftersom man har raderat dessa människor ur sin telefonbok och därmed ut sitt liv. Så tack alla ni som skrivit, har jag inte svarat så är det förmodligen för att jag har raderat era nummer ur min telefonbok eller nånting sånt.

Slutligen så är det ju fan alltid så att det blir pissväder på midsommar, regn 9år av 10, man har planerat en massa jävla skojigt skit som man bara MÅSTE göra och sen slutar det med att Farbror Leffe somnat på köksbordet med några för många snapsar innanför västen, moster begär skilsmässa från sin man för att han varit otrogen med grannen, din kusin rymmer till ett Amish-community nånstans i Utah och du själv sitter helt oförstående kvar i ett hörn och undrar vad fan som egentligen hände, precis innan du blir kidnappad av ET som kommit på att det är fan så mycket roligare att kidnappa små jordbor än att ringa hem.

Så ha en trevlig midsommar om ni kan!

Taaataaa!

Dagens outfit

Hade lite problem med klädvalet inför morgondagen, inte så jättestora iofs, men ska ju umgås med mina fattiga vänner och då får man ju "dress down" om man säger så, lovely.

Man vill ju inte skryta eller få dom att må dåligt bara för att dom inte har det så bra ställt som vissa andra har. Är ett tufft jobb att inte se rik ut för mig, men jag försöker iallafall, HALLÅ!

Tjejerna vill ha mig, killarna vill va mig, lovely.

Mitt liv är bara för underbart, wiioooo! *lol*

Gick till fattiga vänner delen i garderoben och hittade något simpelt, blir bara ralph lauren idag, armani får vänta till jag träffar mina rika vänner igen, miss you......

Dagens outfit följer här:







släng gärna in en kommentar eller lämna mailadress om ni vill ha tips och råd på hur man blir lika framgångsrik som jag är...... Pappa betalar som vi brukar säga

Kram på er och håll kreditkorten varma!

Lovely!

Ít's a beautiful morning

Morgon eller morgon, men för mig är det inte natt men inte morgon heller så eftermiddag, håll käften alla  som klagar på min dygnsrytm.

Men tack till Schlinda som piggade upp min eftermiddag och gjorde det möjligt för mig att köpa mjölk så life is good now!

Tataaaa alla människor som är vakna och till alla er som sover, fegisar!

It's raining like a motherfucker

Så jävla trött jag är idag. Först så var det riktigt jävla pissväder ute, det regnade som satan och var på det stora hela väldigt tragiskt. Sen för att göra hela dan bättre så hade jag nu 8,5 timmars bussresa framför mig!! Fan vad roligt!

Nåja tänkte jag, det blir ju ganska skönt, kan bara slå på min mp3 spelare och sova hela redan, jo jo skulle inte tro det! Det var så snuskigt mycket folk på denna jävla bussjävel att den var helt fullsatt och inte en plats fanns över vilket resulterade i att jag fick dela säte med en gammal jävla tant som tog fram ett förstoringsglas varje gång hon skulle titta på sin JÄTTESTORA mobiltelefon. Det hade väl varit okej om hon hade hört bättre än vad hennes syn var men NEJ NEJ NEJ tro fan att tantjäveln hörde lika illa som hon såg så när hon nu ringde sin son (Rolf) så fick jag njuta av hela det samtalet från första parkett. Hon hade på högsta volym på högtalaren och höll den en meter från örat  så hon lättare kunde SKRIKA in i telefonen så att han förmodligen nu har tinnitus eller en spräckt trumhinna och det ytterst viktiga som hon ville förmedla var att hon nu satt på bussen, Rolf visste förmodligen det eftersom jag tror att det var han som satte henne på bussen, han eller något annat av hennes barn men han visste nog ändå om det lät det som iallafall.

Sen fortsatte galenskapen hela resan, när tanten klev av så kliver en kille i min ålder på, det han sitter och läser är World of Warcraft TIDNINGEN, förlåt mig men snälla nån....... Ja jag har fördomar mot wow människor och han bekräftade varenda en! Sen när han läst sin tidning tog han fram datorn och började spela, jävla dåre.

Sen när jag till sist kom av bussen så var hemköp givetvis stängt, det e söndag, något som inte riktigt hade gått in i min hjärna så nu har jag ingen mjölk till kaffet och absolut inget att käka imorgon, men det skiter jag i. Får fixa det när jag vaknar eller nåt.

Kärlek och respekt!

Förresten, min syrra kom fram till att Rom har sju knullar igår, förbannat kul just när hon sa det men inte så kul för er som läser det kanske,

Pirates

De jävla dårarna Piratpartiet gjorde det. De blev största parti bland ungdomarna och de lyckades ta hem 7% i EU-valet. Det blev ungefär som jag hade trott, både hoppats och varit rädd för. Det här kommer att bli otroligt intressant och förbannat underhållande. Jag anser att det här är ett av de tydligaste FUCK YOU som någonsin levererats av en hel grupp unga väljare. Ipred och FRA har fått alla ungdomar att för en gångs skull besluta sig för att påverka i sann och demokratisk ordning och de har pausat sina counter strike och world of warcraft spel tillräckligt länge för att faktiskt gå och rösta, det anser jag vara förbannat intressant och anmärkningsvärt.

vilken påverkan kommer PP att få? Jag har inte en aning och förmodligen blir det en relativt liten och knappt märkbar påverkan på svensk politik inom EU men markeringen i sig är tillräckligt tydlig för att det ska bli intressant att tillgodose de unga människornas krav på förändring inför nästa riksdagsval. Ett resultat som detta skulle kunna innebära kaos och total förvirring om det hade varit riksdagsval och nu är det helt plötsligt viktiga procent som partierna kan tjäna genom att möta ungdomarnas krav vilket kan borga för en intressant politik innan valet.

Piratpartiet har fått sina röster till stor del på grund av de andra partiernas inkompetens och totala nonchalans för en väldigt stor väljargrupp. Men det kan innebära att efter nästa val är PP en faktor att räkna med. Jag hoppas att det blir så för det skulle verkligen göra hela skiten intressant.

Nu ska jag inte tråka ut er med sån här skit så jag avslutar här, men ha det bra allesammans!

Sommalovet är nu officiellt över!


Poor Bastard

Läste nyss i min bibel aftonbladet om stackars, stackars Henrik Pontén, jurist på Anti-piratbyrån som hade fått sitt namn ändrat till "Pirate" Pontén. "De försöker begränsa vår yttrandefrihet" och "När hot inte fungerar tar de till såna här medel" var två underbara kommentarer som Pontén hade.

Först och främst, "Om hot inte fungerar", för helvete Henrik, om du har blivit hotad och det inte fungerade så tror jag inte att de sitter samlade på nåt Piratmöte och säger: "Okej, dödshot funkade inte, nu vet jag precis hur vi ska få snubben att sluta sitt jobb, vi ändrar hans namn!" Det är nog inte därför någon ändrade ditt namn Henrik. Det är ett klassexempel ppå civil olydnad, det är inte något extremt sätt att komma åt dig. Det handlar om att du har drivit genom en special lag av företag för företag din dumma jävel. Det finns 10000000000000st ungdomar därute som känner sig hjälplösa och jagade av dig och din Antipiratbyrå. Du har som mål i livet att jaga 15åringar som delar musik och filmer med varandra Henrik!!!!! Du vill kräva dessa ungdomar på fantasisummor i skadestånd som förmodligen ödelägger resten av deras liv om de skulle bli fällda i en domstol och sen undrar du varför människor inte är glada? Sen kan jag tycka att det är jävligt roligt att någon ändrade ditt namn till 2Pirate" Pontén, du borde låta det vara kvar och istället köra på det, ta Anti som andra namn eller något, oanade möjligheter nu ju! Skärp dig Henrik, sluta gråta som en liten flicka och slua jaga småbarn som delar musik och filmer!

"De försöker begränsa vår yttrandefrihet" måste vara det dummaste jävla skitsnack jag någonsin hört. Återigen, det handlar om civil olydnad, ett försök att visa sitt missnöje. Tror du att de resonerade så att "Om vi döper om honom till "Pirate" så vågar han aldrig mer uttala sig i pressen? Eller vad menar du med ditt dumma jävla uttalande Henrik?

Personligen så hatar jag Ipred, jag hatar FRA och jag hatar alla former av intrång i den personliga integriteten och det är precis vad Henrik Pontén och hans hantlangare ägnar sig åt. Så förlåt Henrik om jag inte lider med dig och inte blir upprörd över att någon har jävlats lite med dig, på ett sätt som faktiskt var betydligt mer humoristiskt än att mordhota dig eller någon annan dum jävla skit.

Sluta gråta, se humorn i vardagen och hoppas att du har semester snart! 

Smartass

En sån borde man köpa!

(Jag) Vad för nåt?

En sån där silvergrej...... Som är så där böjd

(Jag) vadå?

En sån där grej som man får grejer raka med......

(Jag) En vinkelhake?

Ja just en sån, så kanske dom heter......

Haha mycket bra Madde! Det var dagens bästa samtal tror jag.

Retarded

Ibland är jag bara så jävla cp störd i huvudet som man kan bli. har nyss sett fram emot en ledig tid då jag inte skulle göra någonting alls, bara softa och ta det lugnt. Sätter mig nu och ska anmäla mig till sommarkurserna och vad upptäcker jag? Jo att sommarkurserna börjar PÅ MÅNDAG!!!!!!!

HELVETE!

Där gick ju lite av min sommar. Jag läser ju dock på distans så det blir inte alltför ansträngande om man säger så men ändå!!!! Fuck vad irriterande!!! Blir tokig på sån skit, nu ska jag dra åt helvete och bara slå mitt huvud i en vägg till jag har fått in i mitt cphuvud att skolan börjar igen på måndag, alla ni som sitter och ler nu när ni läser det här kan också dra åt helvete.

Ja ja vi ses väl och hörs, om jag överlever den här sommaren, det är ju dock lite mer tveksamt men iaf.

// Peace out

Summertime

Jaha jaha då var den här terminen över!!
SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

Nu blir det inte så jävla mycket sommar för mig eftersom sommarkurserna börjar snart men det skiter jag fullständigt i just nu! Ska bara ta det lugnt, är ändå en distanskurs så kan göra den från Grönland om jag vill!

Fan vad skänt att inte ha ett skit framför sig på dagarna när man vaknar, bara ta det lugnt och göra det man känner för, känns som att jag verkligen behöver det just nu. Vad jag kommer att göra har jag inte den blekaste aning om just nu men det brukar lösa sig förr eller senare!

Ha det bra människor! hoppas att ni inte är lediga:)

Over and out

RSS 2.0