CSI MIAMI!

Så jävla värdelös serie det är! Den är så förbannat jävla trovärdig och verklighetstrogen. Jag satt och kollade på den och följande uttryck fanns FAKTISKT med!!

"Titta, en ask chokladpraliner!"
"Just det mäkret säljs inte i en enda butik i Miami!" (Vilket man ju självklart vet på rak arm bara så där! För Miami är ju en såååå liten stad.)


Men min favorit:

"Hittar du något på klockan?"
"Den går 11timmar före"
"Det är rysk tid, eftersom han inte hunnit ställa om den så kom han nyss till landet, kolla med tullen dom borde ha hans fingeravtryck"


Ingenstans gör man kopplingen att det KAN ju vara så att den går en timme efter, nej nej nej. Blev även lite nyfiken och googlade tidszonerna, det är typ tio andra länder som har samma tidsskillnad som Ryssland. Sen är det ju bara en liten del av Ryssland som ligger i den tidszonen. Räknar man in att den kan ha gått en timme efter så är det ungefär halva USA och tio andra länder som kan komma på fråga men Horatio VET att det handlar om Ryssland!

Det går ju på bästa sändningstid så det måste ju sitta massor med människor ii sofforna hemma som tycker att:
"Det här verkar ju rimligt" för när man har börjat tänka på dessa små händelser så klarar man inte av att se skiten längre, tro mig.


(Vi är övernaturliga superduper poliser, vi är ute efter dig!)

Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0