What if.....

Tänk om livet vore lite mer som på tv, fan vad mycket mer intressant och roligt det skulle kunna bli. Man skulle kunna vara nån cool läkare i House eller Scrubs, man skulle kunna vara någon hemlig agent i Alias, eller bara vara asrik och dryg som satan för att din mamma äger Falcon Crest. 

Lite jobbigt om man skulle råka hamna i Tillbaka till Aidensfield, skulle ju kännas som Guds straff eller nånting. Man får bo i nån jävla stuga på engelska landsbygden i en liten by där det inte händer ett piss någonsin och nån har ändå beslutat sig för att göra en serie, hur tänkte man där?

Eller om man skulle hamna i Sex and the city, fatta den jävla grejen! Istället för nån cool kille får man vara en mesig kille som måste stå ut med allt detta tjatter och nonsensprat som någon gång handlar om sex eller skor men oftast handlar det ju egentligen om ingenting. Fan vad surt det skulle vara.

Ännu värre skulle vara att vara med i en ascool serie men man är den där tönten som ingen tycker om. Du får umgås med hemliga agenter, skitsnygga brudar som är så jävla bra i sängen medan du själv är........ bibliotekarie eller något annat nonsensyrke som typ serietidningsbutiksägare, du är totalt misslyckad och tråkig och får bara höra och se allt det coola som händer runt omkring en.

Jag skulle nog föredra att mitt liv såg ut som i serien America's funniest homevideos, men jag är killen som alltid håller i kameran, lite så känns det redan nu men skulle ju vara otroligt underhållande att alltid få se sina polare få en stege i huvudet eller se dom springa in i en glasdörr som dom tror inte är någon dörr.

Nåja, börjar bli dags för mig att dra vidare. Klockan är 22.22, lite coolt måste bara säga det. Tiden för inlägget kommer säkert vara något annat men i skrivandes stund är den det och det är häftigt, fråga mig inte varför, det bara är så¨.

Det är också skit tufft att alla motsatta sidor på en tärning blir sju, också skithäftigt, fråga inte varför.

I'm out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0